onsdag 15 december 2010

Ny dag

Onsdag 15 december 2010. En ny dag är på väg. Hoppas den blir bra och kanske innehållsrik. Det var ny omläggning i går. Inga tecken på återgång. Natten har varit som de andra. Carpe diem   Klockan är 04.20

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Du fick benen omlagda igår,men ingen återgång. Så ledsen att läsa det. Säger sköterskan som lägger om, om hon kan förklara varför det tar sådan tid? Ja, jag hoppas verkligen att din dag blir så bra som möjligt, Gösta. Funderar även på, vem lägger om dina ben när du är i Stockholm? Om inte något fantastiskt händer att benen blivit bättre tills jul! Julen kommer att bli en fin och minnesrik helg för dig med dina närmaste.
    Jag skickar med många varma kramar, ta dagen som den kommer och givetvis: carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Jag är väldigt fräck som använder din blogg för att fråga om någon vet något om isotopbehandlig.
    Jag skall börja med detta på fredag.

    Förlåt Gösta.

    Gert

    gert.ivar hotmail.com

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Likadan natt som tidigare läser jag, måste ju vara jobbigt för dig. Men hoppas du slumrar till med jämna mellanrum så du får vila lite i alla fall.
    Jag hoppas också att den här dagen kan bli bra och att det kanske händer något överraskande och positivt, det är du mer än väl värd!
    Förresten - har du hört något om någon ny artikel i LT sedan Sandra var hos dig senast?
    Varma kramar till dig från Iris

    Till Gert! Tyvärr så vet jag inget om någon sådan behandling. Men kontakta dom som ska ge dig behandlingen, så får du bäst svar på dina frågor/funderingar. Det är min rekommendation.
    Varma tankar också till dig!

    SvaraRadera