torsdag 30 december 2010

En hoppfull dag

Torsdag 30 december 2010. Mot nya mål. Vet ej något om denna dag  men kanske gör det senare. Hoppas att det blir med positiva saker. Carpe diem                     Klockan är 04.50

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! En hoppfull dag skriver du, det känns så bra att läsa. Jag hoppas att dina ben blivit litet bättre och att värken avtagit, då blir det en bra dag! Svårt att fatta egentligen att ett år snart är till ända. Nu måste vi se fram emot ett nytt år och att det ger oss alla nya möjligheter och positiva händelser.
    Jag förstår, att du har en trevlig tid med dina allra närmaste och jag skickar med många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta och alla ni andra...Du skriver mot nya mål..ja så är de ju för oss alla..För min del så kommer en person till mig med kunskap om traumatiska upplevelser och vad den gör med oss och hur vi kommer vidare så sakta..
    jag kunde inte i min vildaste fantasi tro för en månad sen att jag inte skulle våga gå i trappor idag..jag har varit ner i källarn en gång sen jag kom hem..jag har skyllt på allt mellan himmel och jord för att slippa gå ner.
    Jag låg på traumatiska avd på sjukhuset men där fanns inte tid att hjälpa mig igång.Men nu tar jag tjuren vid hornen och påbörjar min väg tillbaka.Med blandad skräck ska jag villigt erkänna.idag är de grått ute men de e lätt att fixa till inne..med mycke värmeljus som värmer alla sinnen.Nu hoppas jag att Er dag tillsammans blir lika bra som dom övriga har varit...och väntar med stor förväntan på Svens nyårstal...så spännande de ska bli...hoppas alla alla Ni som finns med i Göstas dagbok får en bra dag...Stor kram Ulla.

    SvaraRadera
  3. Vad trevligt att du har det bra på din jultripp.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Ja, nu är årets näst sista dag snart till ända! En dag i lugnets och glädjens tecken för mig, även vädrets makter har visat sig från en ganska bra sida! Hoppas du också haft en trevlig och glädjerik tillsammans med dina nära och kära.
    I morgon läses vi som vanligt, och tills dess önskar jag dig och er alla en riktigt god kväll och natt! Och till er som av någon anledning inte har möjlighet att läsa Göstas dagbok i morgon vill jag redan nu önska er ett riktigt Gott Nytt År!
    Varma kramar till er alla, men den varmaste går ändå som alltid till dig Gösta! Hälsningar Iris

    PS Sven - vill bara påminna om nyårstalet :-), ser fram mot det!

    SvaraRadera
  5. Till en kär vän på bloggen, hoppas vekligen att du har haft en fin helg tillsammans med de dina, många många varma kramar från Lillhärdl
    // Hjördis

    SvaraRadera
  6. Gott Nytt År till dig Gösta ,Gert, Sven och alla andra här på denna underbara och trösterika blogg
    Så många underbara och kännande människor som skriver här.....
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera