fredag 17 december 2010

Nyvaken

Fredag 17 december 2010. Lite förskjutning i tiden. Det blir så när sömnen faller på en. Men  bättre sent än aldrig. Hoppas på en bra dag. Carpe diem                    Klockan är 05.00

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta!
    Har väntat på att du skulle skriva blev lite orolig.
    Min smärta ger sig inte trots mycket stora intag
    av dolcontin och morfin.
    Får se vad isotp-behandlingen gör för nytta på måndag.

    Carpe diem

    Gert

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Jag hoppas, att du fått litet välbehövlig sömn under natten - tidsförskjutning låter som om du har fått en någorlunda natt.
    Bara veckan kvar till jul och tiden går fort, Gösta! Förstår, att du ser fram emot julen, att komma till Stockholm och dina nära.
    Ta dagen som den kommer, kanske något oväntat och positivt dyker upp.
    Mina tankar är hos dig och att få "träffa" dig i morgon här igen.
    Till Gert, stort hopp att isotop-behandlingen gör nytta, så du får lindring.
    Till alla ingen nämnd och ingen glömd: ha en bra dag, ta hand om er och: carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Nu går dagarna fort till jul och din resa till din dotter. Hoppas att du ska få bra dagar och att din sömn ska vara god så att du orkar med din resa .Glädjande att du ska får vara tillsammans med dina kära.
    På måndag är det begravning för min ingifta moster,jag ska ha några här efteråt på en bit mat.Nu är allt pyntat och klart inför julen och i dag bli det att göra klart skinkan.Det har varit jobbiga dagar med allt som ska ordnas.
    gösta har en bra dag, tankarna är ofta hos dig och hur du mår även går tankarna till Gert, Kram och hälsningar till er båda och även till övriga som skriver här.Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Låter ju som du sovit bättre i natt, skönt!
    Jag hoppas också du får en bra dag idag och att du njuter av lite gott fika med hembakat under dagen. Hos oss snöar det och har gjort så sedan igår kväll, men det är inte så tätt snöfall, så det blir inga mängder på marken, åtminstone inte hittills.
    Hoppas som sagt du får en bra dag och mina tankar finns med dig. Tänker också på Gert och hoppas på mer smärtlindring. Å så har vi ju Sven, som inte hörts av på några dagar, undrar lite.....
    Många varma kramar Gösta till dig och till alla och en önskan om en trevlig 4:e advent!
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera