lördag 4 december 2010

En vanlig natt

Lördag 4 december 2010. Lite skön stund efter omläggningen. Efter några timmar åter till det vanliga. Hoppas på en bra dag. Carpe diem                       Klockan är 04.20

6 kommentarer:

  1. sömnlös natt trots dubblering morfin. fick smärtstråln 4 gång igår kanske hjälper

    carpe diem Gösta

    Gert

    SvaraRadera
  2. Godmorgon Gösta så va det en ny dag, idag skall min grabb komma hit så skall vi gå o ha en kaffe med dopp träff med grannarna alltid trevligt o träffas o umgås lite, tänker på dom som inte kommer ur sängen utan dom ligger där i sin ensamhet, hade jag vetat va dom bodde så hade jag gett hemtjänsten lite dopp så dom kunde få nått gott o äta. Hoppas dina smärtor i benen slutar snart. önskar dig en bra dag. Carpe diem Kram Barbro Göteborg
    Ps Gert jag hoppas verkligen smärtorna avtar lite så du oxå får en bra dag. Ds

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Tänker på dig Gösta och hoppas att du ska få stunder utan all denna smärta så du ka njuta av dagen. Önskar ,önskar och hoppas gör vi alla som skriver till dig,men det verkar som att dina besvär återstår.Även om jag inte skriver varje dag är tankarna på dig kvar och att smärtan lättat har.Kramar i mängder och hälsningar från ett kallt Småland.Du har väl också fått känna på kylan uppe hos dig.Doris
    Ps en hälsning och kram till Gert, också han är med i tänkandet och hoppas även han får en bra dag.Ds

    SvaraRadera
  4. Morrn Gösta! Du fick "en skön stund" efter omläggningen vilket gör mig lättad, men sedan tillbaka till smärtorna igen. Jag kan inte riktigt förstå, varför det hela inte ger med sig? Kan inte de som sköter omläggningen ge dig någon förklaring, eller läkarna?
    Jag hoppas dock, att du kan få en dräglig dag, kanske tittar någon in till dig. Orkar du, så finns ju Melodikrysset att grubbla på. Brukar själv lösa och skicka in det, men idag tar nog sporten över för min del.
    Skänker också mina tankar till dig Gert, och att även du kan få en skaplig dag.
    Jag tänker på er och skickar med mitt carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta! Mina tankar finns hos dig OFTA. Hoppas verkligen att denna dag blir skaplig. Håller på att frysa ihjäl, termometern har legat runt -25 senaste veckan, idag har den sjunkit till -6. Bara tacka och ta emot.Mina tankar går också till Gert, med hopp om att han får en smärtfri dag.
    STYRKEKRAMAR
    Ingalil

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    En sen, men inte desto mindre varm kram till dig. Har kravlat mig ur sängen en stund, försöker röra stel rygg och stela leder, men det funkar inte riktigt.Sömnen vill inte heller det jag vill.
    Även till Gert en hälsning och att ni båda får en smärtfri och förhoppningsvis skön nattsömn. Likeledes naturligtvis till Sven!
    Och alla ni andra förstås, och också en önskan om att vi efter god sömn vaknar till en fin andra advent.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera