söndag 12 december 2010

Spöktid

Söndag 12 december 2010. Timmarna bara flyger iväg. Men det känns som dubbel tid när det är som värst. Hoppas på en bättre dag. Carpe diem                Klockan är 04.36

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Det gör mig så ont att läsa att du har haft ytterligare en svår natt. Dubbel tid är bra att ha, men inte med värken! Finns det ingenting som kan göras för dig, så att du kan lindra värken, Gösta! Detta är så orättvist!
    Jag hoppas, att du kan få litet lindring under dagen, kanske kunna få litet sömn.
    Försök, om du kan att se fram emot julen och Stockholmsresan och att få vara med de dina.
    Alla vi som följer dig önskar verkligen att du får en skön jul.
    Även till er andra, som jag vet också har det jobbigt, önskar jag detsamma.
    Skickar med många varma kramar och tankar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Hoppas du haft en dag med mindre värk än senaste nätterna. Förmodligen har du njutit av Sonjas hembakade bullar och kakor tillsammans med en god kopp kaffe och tänt det tredje adventsljuset! Vi har för en liten stund sedan njutit av lussebullar, pepparkakor och tänt vårt tredje ljus. Det känns så fridfullt!
    Jag önskar dig nu verkligen en bättre natt och att du får lite skön sömn!
    Sen hoppas jag att berättar när du åker iväg till Marianne inför julen, men du kanske tar datorn med dig så att vi har vår sedvanliga morgonläsning även när du är där.
    Varma tankar och kramar till dig från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag hoppas dagen har varit bättre än natten som gått! Tänker ofta på Dej och alla andra som är sjuka. Sänder även en hälsning till alla andra som skriver i Din dagbok!
    Hoppas kommande natt blir lugnare!
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne
    PS Vi har -8 och blåsigt, halt o besvärligt DS

    SvaraRadera
  4. Hej kära dagbok!
    Här i Mora har vi 20 grader kallt nu.....där fick ni fikon....
    Kan någon slå mej och komma med ett kallare..?
    Det tredje ljuset är tänt för att lysa oss mot julen, värma och lysa väg....
    Önskar att ljusen vi tänder också kunde hjälpa måt alla smärtor så att människor och djur fick frid och ro och slapp vrida och vända sig i plågor. Jag fortsätter tända ljus och tänka goda varma tankar och bönder om bot och lindring till alla som behöver det.

    Den här natten SKA bli lugn coh smärtfri....den SKA det...

    Nu stundar Lucia i morgon och vi får väl se om någon av de trevliga kvinnor som skriver i dagboken här kmmer med fika på sängen imorgon...jag hoppas...Christina, Elisabeth, iris, Doris;Ulla...jag har kaffet i ordnig..

    Godnatt och godmorgon

    Sven i Mora

    SvaraRadera
  5. Till dig Sven, jag är visserligen kaffe-tokig, men det är för kallt 20 gr, vi har "bara" 11 gr här. Kanske någon Lucia kommer till dig från Mora imorgon.

    Till Gösta och alla er andra: jag kommer att tända ljusen, vänta på mina små Lucior (5 barnbarn) och tillsammans skall vi tänka ppå er som har det jobbigt.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  6. Sven - vi har "bara" 10 minus, så vi ligger verkligen lä jämförelsevis! Till mig kommer ingen Lucia i morgon, men jag får väl försöka vara lite Lucia själv! Jag tänder mina ljus, tar ett par pepparkakor och kollar om radion spelar några fina Luciasånger. En sak är säker - jag kommer inte till vare sig dig Sven eller dig Gösta och lussar personligen, men i tanken finns jag med er, liksom med alla er andra här i dagboken! Kramar till alla från Iris

    SvaraRadera