måndag 20 december 2010

Stressen

Måndag 20 december 2010. Ännu en stressande natt. Det är som om någonting vill stressa fram ohälsa genom att låta olika saker dyka upp. Irritationen på benen vill inte släppa. Spridningen är olika från dag till dag. De olika salvorna lenar för stunden. Samtidigt kommer smärtorna i olika skov.Hoppas ändå på en bra dag. Hoppas också att Gerts behandling går som den ska. Carpe diem                 Klockan är 04.19

7 kommentarer:

  1. Morrn Gösta!
    Jag lider så med dig Gösta, ytterligare en jobbig natt för dig. Man känner sig så liten av att inte kunna göra något för att hjälpa. Du behöver verkligen litet lugn sömn, Gösta. Jag hoppas, att du har möjlighet att kunna sova stunder under dagen.
    Kan vara säga, att mina tankar är hos dig och att dagen blir så bra som möjligt för dig.
    Du vet, att vi är många som har dig i sina tankar.
    Många varma kramar och carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta.Instämmer med Christina,men undrar om inte väder, och oro inför julen,också kan ha en viss påverkan.-Hoppas i alla fall,att det lugnar ner sig,så att du kan få lite vila.-Kanske vore det bra om benen fick byta bandage varje dag,kanske gav bättre resultat.Speciellt nu med tanke inför resan ner till Marianne. Tittar in och läser dagboken imorgon igen.Hälsningar o kram Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Trist att natten har varit stressande för dig och att benbesvären inte vill ge sig! Det här med stressen kanske kan vara en form av lite resfeber inför den stundande färden ner till Marianne. Omedvetet kan ju det framkalla olika former av symtom och oro. Jag hoppas också att Gerts behandling går bra idag.
    Sen måste jag säga att trots dålig nattsömn och besvär av olika slag så är du enastående och positiv och hoppas på en bra dag. Och jag hoppas verkligen du får en bra dag idag!
    Mina tankar finns hos dig och mina varma kramar till dig kommer här från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta !
    Ja, det var verkligen långvariga besvär med dina stackars ben, men jag tror det vänder snart. Hoppas bara att din julresa till din dotter blir av, då kommer det att kännas mycket bättre. Hoppas också innerligt att Gert får hjälp med isotopbehandlingen,och att han skriver några rader och berättar för oss hur det går. Hälsning också till Sven o alla andra. Nu är strax julen i antågande så God Jul på er alla.....
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Tänk att det kan vara så sköööönt att sova..
    Inatt fick jag sömn....klockan 02.00 kunde jag somna och sov till klockan halv 9....Gud så skönt
    En natts god sömn unnar jag Er alla. Dessa uppe-nätter blir jobbiga i längden men nu fick jag en skön sömn...Kylan ska slå till i Mora sägs det...minus 25 imorgon kväll sa en granne som brukar ha koll på detta. Burr....varmt kaffe....burr....varmt kaffe...burr...en filt och en värmedyna. Mina tankar är hos Gert, är hos Gösta att bot och lindring ska komma som en skön julklapp till dem från oss alla...

    Detta carpe diem säger allt om hur jag försöker att leva...hitta en skön oas i detta nu där värk och smärta inte blir värre..i alla fall..

    Nu ser vi fram emot julen, alla ljus som brinner all omtanke och kärlek som lämnas över till vänner och bekanta i de paket vi slagit in nu ger bort.......måtte vi kunna ge dessa paket av omtanke och kärlek året runt. Låt tankarna också gå till alla ensamma, alla som har svårt med denna ensamhet för i det stora hela är vi alla tillsammans, vi hör alla ihop i detta som är världen. Jag räcker ut mina händer till er alla på denna sida ...i mina tankar är vi tillsammans och så får det bli en god jul.....
    Men vi kanske hörs här på sidan flre gånger före julen. Carpe Diem.....Sven i Mora

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Det är synd att din natt varit så stressande och att dina ben inte blivit bättre.Kanske har du lite oro inför resan.Hoppas att det ska bli bättre och att du får den vila du så innerligt väl behöver. Kanske att du känner dig bättre när du kommer till de dina.
    I dag har jag varit´och tagit farväl av min moster,en fin och stämningsfull begravning.Hon har inte haft det så lätt sedan hon blev ensam. Vissa människor ska gå igenom mycket här i livet.
    Nu går det väl snart tills du ska resa till dina kära,hoppas att allt ska gå vägen samt att du år en skön helg.Men vi hörs förmod´ligen fler gånger innan jul.Hoppas att allt gått bra för Gert också.Kramar och hälsningar till er båda samt till övriga som skriver här.Doris

    SvaraRadera
  7. God morgon Gösta och hela "gänget" här!
    Jag, fullt frisk, kunde inte somna igår kväll/natt. Sista gången jag tittade på klockan var hon 02.45... då tänkte jag på dig Gösta m.fl. Irriterad och törstig (hade inte kokt något vatten i 5 min så jag kunde inget att dricka hemma...) snurrade jag runt i sängen... Klockan ringde 06.00 och jag skulle till Växjö idag. Jag var trött... men jag hade ingen värk! Så lyckligt lottad jag är!
    Mina kollegor sa att det var inte så lustigt att du inte kunde somna... det var ju fullmåne! :-) Jag har aldrig reagerat för det förut! Har ni?
    Jag ber högre makter att din resa till din älskade dotter går bra. Jag förstår betydelsen och lyckan att få rå om varandra över julen!
    Jättemånga varma och stora kramar!
    Åsa
    PS:
    Carpe diem, fantastiskt att du (ni) kan känna det... när varje dag innehåller så svår smärta! Så värdefulla ord att ALLTID bära med oss, oavsett vilken situation vi lever i!

    SvaraRadera