tisdag 7 december 2010

Lugn natt

Tisdag 7 december 2010. Natten har varit lagom lugn.  Carpe diem         Klockan är 04.18

5 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Du skriver "lagom lugn", jag tolkar det som om det inte varit så bra som du önskat. Jag hoppas, att du känner, att vi alla här tänker på dig och för min del börjar jag dagen med att läsa din dagbok.
    Kanske får du benen omlagda idag och det vore härligt, om du kunde känna ett positivt resultat nu.
    Hörde här nere, att man måste beställa riksfärdtjänst i mycket god tid för att få det. Du skall helt klart ha rätt att åka till Stockholm - annars gör vi alla uppror här!
    Jag skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God Morgon Gösta...Jag håller med alla om de som skrivits om rätten till riksfärdtjänsten för Dig.
    Sitter här och tänker på att Sanna skulle väl kunna vara något att ta till..De skulle väl vara intressant för många hur rätten till Riksfärdtjänst går till..De sitter nog många i detta land som inte vet sina rättigheter så de vore dags att granska denna inrättning..om dom kastar tärning för att bestämma vilken som ska få åka.
    Jag har en släkting som för att komma till mig fick åka till gränsen Uppsala och Knivsta som ligger 900 meter från mitt hus...där fick jag hämta henne...om hon skulle få åka fram till huset så måste hon begära riksfärdtjänst 2-3 veckor innan resan.Är man gammal och sjuk så är de svårt att veta om man orkar åka den aktuella dagen. Men efter 3 år så har bestämmelserna ändrats efter påtryckningar ..kvarnarna maler sakta...
    Jag hoppas att allt ordnar sig för Dig så Du kan slappna av och inte behöver grubbla på hur de blir..Du har nog ändå med Din sjukdom eller sjukdomar.
    Hoppas på de bästa Kram Ulla

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Lagom lugn natt låter ju ganska bra i alla fall.
    Hoppas du får en lika lagom lugn dag, det önskar jag dig och se fram emot julfirandet tillsammans med din dotter. Jag tror att du klarar av det bra bara det löser sig med färdtjänsten.Må så gott du kan. Hoppas också att strålningen hjälpt mot Gert-Inges smärtor så de blir hanterbara
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tolkar dina ord idag som att natten ändock varit någorlunda. Och jag hoppas att dagen varit så också. Är så nyfiken på hur det går med din riksfärdtjänst och vilken typ av färdmedel som dom kommer fram till och när du får besked. Dröjer det för många dagar efter att dom fått intyget så tycker jag du ska kontakta dom och se till att dom skyndar på sitt beslut. Du behöver ju också en viss framförhållning för din egen planering.
    Men jag förutsätter att du håller oss informerade, så att vi vet om vi ska ta fram stora trumman. Någon skrev om Sandra i detta sammanhang, och det vore väl en mycket god idé om hon och du skrev ihop nån liten artikel om ditt julfirande hos Marianne och att du behöver din riksfärdtjänst och ett bekvämt färdmedel från dörr till dörr. Bara en idé ;-)
    Många varma kramar till dig från Iris.

    SvaraRadera
  5. God kväll Gösta!

    Skönt att läsa att nätterna, och förhoppningsvis även dagarna, har blivit lugnare!
    Önskar Dej allt gott!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera