söndag 5 december 2010

En vändning

Söndag 5 december 2010. Natten har varit lugn. Den första på länge. Smärtan finns där men har blivit som en inventarie som följer med hela tiden. Skönt med sömn och kunna känna sig lite mer utvilad. En gladare dag väntar. Gert jag tänker på dig och hoppas du får lindring. Carpe diem      Klockan är 04.19

7 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Idag kan jag verkligen skriva god morgon till dig! Är så tacksam, att du har haft en lugn natt och fått sova! Kanske, kanske är detta ett tecken på att dina ben blivit bättre och att det värsta där är över. Låt oss hoppas det iaf. Tänker också på Gert och hur jobbigt han har det, det är så orättvist när människor måste lida så som många gör.

    Du skriver en gladare dag, Gösta, hoppas det blir en dag som du ikväll kan se tillbaka på med tacksamhet.

    Här är det bara -5C nu och vi har fått litet mera snö. Det är så vackert ute nu, med snö på alla träd och på marken - som ett julkort!
    Får hem några barnbarn idag - skall baka pepparkakor, för min del finns det en stor risk att även litet av degen försvinner ner i min mage...
    Skickar med många varma kramar och ett hopp om en bra dag. Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Vad skönt för dig Gösta att du fått sova.Har man en 8 på en skala 1-10 går det ju att sova någorlunda. Jag ar haft ännu en sömnlös natt.Svettningar hela natten och måste ligga helt stilla kan inte röra mig en cm för då blir smärtan 20. Hoppas smärtstrålningen gör effekt i morron då det gått 3 dar. Skall få behandling med TAXOTERE franöver.

    Carpe diem

    Gert

    SvaraRadera
  3. Hej Göstas och alla Ni andra som läser Din Dagbok ..så skönt Gösta att Du ändå fått ha några stunder av något bättre levende i allt vad denna hemska sjukdom bär med sig.Och samtidigt går givetvis tankarna till Dig Gert som har ett sånt helvete just nu och jag hoppas av hela mitt hjärta att smärtorna ska avta så småningom. Här är de 5 grader kallt och så ofantligt vackert med snötyngda träd och idag så ska 2 ljuset tändas...så fort tiden går.
    Jag tycker om den här tiden har jag skrivit förrut och jag tycker om julen oxå ..den jul som vi strävar efter ...inget massa överflöd och massa handlande av dyra saker..vi gör saker själva ..barnbarnet har lärt sig virka i höst så i år kommer nog alla få något virkat av henne..från virkad mobiltelefonväska till vantar.Lilla katten Mysan ska få en virkad boll fick jag reda på igår...
    Julen blir vad vi gör den till själva och de gäller att komma ihåg att de finns dom som är ensamma oxå..ett telefonsamtal eller ett kort kan göra väldigt gott för dom.
    Tänker på Dig Gösta vilken enorm stor skillnad de blir i år för Dig...om man jämnför mot den förra julen...En underbar tanke..
    Hoppas nu att dagen får bli ra för Dig och alla Ni andra...Stor kram Ulla

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Vilken härlig läsning, att du haft en lugn natt! Blir så glad när jag läser det! Hoppas du haft en gladare dag och kanske fikat av det hembakta. Vet du hur avundsjuk jag är på allt hembakat Sonja fixat till dig? Nä, det kan du ju inte veta, men jag kan tala om att jag är verkligen det.
    Skickar en hälsning till alla läsare, Gert att smärtorna ska minska för dig, Sven likaså (har inte hört något på flera dagar??, ja alla som läser, bättre skriva ALLA för jag menar verkligen alla som läsare och önskar allt gott.
    Och till dig speciellt Gösta önskar jag en god kväll, förhoppningsvis ytterligare lugn natt och så läses vi i morgon och tills dess varma kramar från Iris!

    SvaraRadera
  5. Hej alla! Tack Iris, att du fick mig stt tänka efter! Naturligtvis önskar även jag alla allt gott, fast jag glömmer att skriva det. vi har liksom blivit en stor familj här.
    Snöigt värre här, väntar nu på att sporten på TV skall börja. Är liksom sport-freak!
    Ha det bra!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta
    Vad det låter bra, att du kunnat sova lite bättre. Hoppas också att din dag varit bra. Nu låter det ju som att det börjat vända. Efter mörker kommer ljus
    Massvis med snö här, får skotta flera gånger om dagen, men bra motion, annars ganska skönt vinterväder, inte så kallt längre.Hoppas du sover gott inatt också

    VarmaKramar
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Hej alla vänner i Göstas dagbok.

    Hoppas att Ni alla får en fin vecka som kommer....utan smärta och värk. Gert, att du får lindring mot detta onda på något sätt. Och Gösta...att dina ben ska börja läka...

    Det är så mycket man skulle vilja göra men så litet man kan....utom att vara en vän och ett stöd och ibland kanske det är det viktigaste. Att vi bryr oss om hur andra har det och finns där i tanken och i verkligheten om det behövs.

    Nu önskar jag en god natt och en god morgon till Er alla. förmodligen är det flera av oss som känner oss snoriga och förkylda i dessa tider som undertecknad så deet blir ett attjoooo!

    Sven i Mora

    SvaraRadera