onsdag 25 juli 2012

Dagboksblogg

                                                             Onsdag 25 juli 2012 klockan 06.05 . En ny dag tar sin början samtidigt som det är andra dagen på hemmafronten av det nya programmet. Hoppas att det går så bra som första dagen gett sken av. Det ser lovande ut med sol och värme. Carpe diem

8 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Är så glad och tacksam, att du är hemma igen och att det nya programmet fungerar. Nu får du vila, ta en dag i taget och sol och värme hjälper till att göra din dag så fin det går.

    Här nere har vi också varmt idag, så skönt efter allt regnande. Var tillsammns med dotter, måg och ett barnbarn och spelade minigolf igår, det blev en fin avkoppling.

    Gösta, önskar dig en bra dag, ta hand om dig och du och Sonja kanske kan sitta ute en stund och njuta tillsammans.
    Kramar!
    Carpe diem.
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Godmiddag Gösta ! Jag är övertygad om att kommer att fungera med ditt nya vårdteam. Tryggt och skönt att det finns fungerande hemsjukvård. På så sätt är ju Sverige fantastiskt....

    Nu får du vila och återhämta dina krafter i den takt det tar. Efter en sån pärs så får man ta ett litet steg i taget. Men jag tror det kommer att bli bra.

    Önskar dig och Sonja en fin dag med lite gott fika och bullar. Här verkar det bli en varm och kvav dag, men det är så skönt att kunna gå ut barfota i gräset. Då är det sommar.

    Kram till er alla
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!

    Bra att det fungerar med programmet. Hoppas att det fortsätter så. Hans i Tidaholm

    SvaraRadera
  4. Hej alla. På nätet länstidningens sida Östersund/Berg finns det bilder från min födelseby Storsjö att beskåda. Carpe diem gösta

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta och VÄLKOMMEN HEM!!
    Hoppas Du nu får all den hjälp Du behöver och att krafterna snart återvänder!
    Tack vill jag säga till Marianne som hållit oss informerade när Du låg på lasarettet och inte själv klarade av att skriva. Jag vill även Tacka och hälsa Sonja som finns vid Din sida!
    Kramar till Er alla från Elisabeth en medmänniska från ett varmt o soligt Skåne

    SvaraRadera
  6. Hej, och VÄLKOMMEN HEM till din mysiga lilla stuga.
    Hoppas att Du kommer att hämta krafter och kan njuta
    av att ännu en gång ha klarat av ett bakslag i din sjukdom. Du måste vara en kämpe som kan resa dej efter varje pärs. Har kollat med jämna mellanrum för att se om din blogg kommit igång, och blev glad när jag såg att Du kommit hem igen. Försök nu att ha det så bra det går, och njut av varje dag. Tack Marianne för din information. Varma hälsningar/ Viola i Torslanda

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Hoppas denna andra dag med nya programmet gått lika bra som den första och att du haft det så bra det bara går tillsammans med Sonja och kanske också Marianne är kvar hemma hos dig. Sol och värme har vi också haft, men så varmt så jag klarar inte av att vara utomhus pga andningsbesvär som kommer i värmens sköte.
    Har kollat bilderna från Storsjö, vilket fantastiskt panorama med fjällen i bakgrunden.
    Önskar er en god kväll och skickar många varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta välkommen hem !
    Hoppas att det nya programmet ska funkar för dig och att du skall njuta tillsammans med Sonja och även Marianne om hon är kvar.Ett stort tack till Marianne för att hon delgav oss hur det var med dig.
    Kram och hälsningar till dig och Sonja från Doris.

    SvaraRadera