måndag 30 juli 2012

Dagboksbloggen

                                                             Måndag 30 juli 2012 klockan 12.38. En dator som lever sitt eget liv hindrar mycket att komma på pränt därav den konstiga bloggen idag. Carpe diem

5 kommentarer:

  1. Hej Gösta! Ja du datorer det har sitt eget liv ibland, har upplevt det flera gånger själv. Man blir riktigt frustrerad. Hoppas, att du kan reda ut vad som hänt, kanske bara något tillfälligt.

    Hoppas att du och Sonja får en så bra dag det dår och om vädret tillåter, sitta ute en stund.
    Här är det soligt, lagom vind och 25F.
    Skickar med många kramar och en önskan om en fin dag till Dig Gösta, Sonja, Marianne och alla andra vänner här.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta...jag har också vissa problem med datorn.Har kommit på att det är när hårddisken blir för varm(datorn placerad i ett soligt rum) och då stänger den av sig själv. Har satt upp rullgardin nu när solen ligger på.

    Blev tipsad om en rolig blogg, som handlar om melodikrysset ni som brukar lösa det. kyrkoherdenstankar.blogspot.com
    Där ventilerar han efter varje kryss med sina läsare förslag på lösningar. Han får många kommentarer och besvarar dem alla. Sen handlar hans blogg även om andra saker i livet. En mysig och modern präst verksam i Järfälla församling. Kolla upp honom. Han tycker precis som jag att vi alla människor är en familj och att det gynnar oss att dela med oss av både sorg och glädje.

    Idag är det en behaglig dag att vistas ute i
    Ta hand om varann och må så gott alla
    Varm Kram
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Hejsan på dig Gösta,
    ja, du, datorer som krånglar och vill leva sitt eget liv, huvvaligen va´irriterande och frustrerande detta är. Min dotter fick oväntat besök av en trojan med virus i släptåg!! Vem vill ha sånt främmande?! Jag fick helt enkelt lämna in datorn, notan gick på 995 kr! och då var jag tvungen att själv installera in alla program och web-läsare, jag alltihopa! Som tur är så var jag dataansvarig på jobbet, och kan väl en del, men det var ju några år sedan, och minnet har väl inte blivit bättre precis..Hoppas din dator bara råkat ut för en liten "förkylning"..
    Jag hoppas f ö att Du haft en bra dag, likaså Sonja, att ni kanske kan ta en fika ute i trädgården.
    Varm kram till dig, Sonja och förstås alla andra vänner här på bloggen från Ingalill i Trollhättan

    SvaraRadera
  4. Jag börjar skratta, naturligtvis var det inte min DOTTER som fick besök av en trojan...men man vet ju aldrig förstås..Utan min DATOR...Så knäppt det kan bli, men ett gott skratt förgyller ju dagen..
    Ingalill igen..

    SvaraRadera
  5. Haha Inga-Lill...jag hajade till eftersom du nämnt att du inga barn hade, tänkte att det var en annan Inga-Lill, men roligt blev det...

    Jag är borta från bloggen någon vecka men vi hörs senare. Gösta, ha det så bra och ni andra också

    Kram/Maggis

    SvaraRadera