måndag 23 juli 2012

Dagboksbloggen

Måndag 23 juli: Kort rapport igen.

Gösta är piggare, vårdteamet har varit i kontakt med alla berörda parter inom kommun osv.
Så nu ska det nog gå att få till full backup på hemmaplan. Vi hoppas att det kommer att fungera som det ska. Självklart vill man ju vara hemma så länge man kan.

Vill även passa på att ge beröm till samtliga inblandade på Östersunds sjukhus, främst IVA-Hjärtavd samt Medicin 408. Ni vet vilka ni är. Toppen och tack för att det finns sådana underbara människor!

Hälsningar till er alla från Gösta och som alltid Carpe Diem.
/Marianne

8 kommentarer:

  1. Hejsan! Det var gott att höra! Komma hem och andas frisk luft igen! Toppen! Kära hälsningar till er alla tre. Margaretha iHalmstad.

    SvaraRadera
  2. Underbart att höra att allt verkar fungera. Ja, visst finns det underbar personal på våra sjukhus, de är guld värda. Varma hälsningar till er alla och fortsatta krya-på-dig hälsningar till Gösta, tänker på dig....
    Kram Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Åh, så glad jag blir att Gösta nu är piggare! Tack till dig Marianne och Sonja som finns där vid hans sida. Det är ju mycket bra att det nu går att ordna för backup i hemmet. Det finns verkliga änglar på lasarett och sjukhus, jag vet det med.
    Varma hälsningar och kramar!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Marianne!
    Glädjande att höra att Gösta är piggare och att det ser ut att ordna sig med backning så att Gösta får komma hem! Bästa ”medicinen” är ju att få vara i sin hemvana miljö och att kommun och sjukvård ställer upp med de insatser som behövs.
    Också glädjande läsning med berömmet till personalen på Östersunds sjukhus. Det finns mycket fin och bra personal inom vården och dom får alldeles för lite uppskattning för det dom gör. Tyvärr är det ofta brist på personal, men det kan ju inte dom som verkligen sliter på avdelningar och mottagningar påverka.
    Mina varmaste hälsningar och önskan om fortsatt bättring skickar jag till Gösta via dig. Många varma kramar till såväl Gösta, Sonja som till dig från Iris.

    SvaraRadera
  5. Gösta är rena rama krutgubben, intet bitet på honom inte. Gott att få komma hem igen, du är mycket lyckligt lottad.
    Hälsnngar Eva

    SvaraRadera
  6. Glädjande att höra att Gösta snart är hemma igen och att det kommer att finnas backup. Hur det än är med bra och omtänksam personal på sjukhuset som gör sitt bästa ,så är det skönt att får vara i sitt hem.
    Jag vet att det finns underbara läkare och personal,även om det har finns några av den andra sorten också.Jag blev så ompysslad av läkare och övrig personal när jag äntligen var där,helt underbara.
    Nu till Gösta och till dig samt Sonja dom varmaste kramar och hälsningar. Från Doris

    SvaraRadera
  7. PS Ursäkta slarvet: skall vara även om det finns några av den andra sorten också.DS Doris

    SvaraRadera
  8. Vad glad jag blir när jag hör att Gösta mår bättre! Hoppas allt ordnar sig på hemmaplan.
    Gott att veta att han har Sonja o Dej Marianne
    som kan stötta och hjälpa!
    Kramar till Gösta o hans familj samt till alla
    Er andra från Elisabeth en medmänniska från Skåne.

    SvaraRadera