onsdag 9 mars 2011

En ny dag

Onsdag 09 mars 2011. En natt med samma status som de föregående. Det är bara nya tag det gäller. Carpe diem                 Klockan är 04.02

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Förstår, att natten inte var så bra som du hade velat, ny dag, nya tag! Jag riktigt känner din kämparanda i raderna du skriver, vilken styrka du har, Gösta!

    Hoppas, att du och Sonja tillsammans idag kan koppla av litet. Hela tiden finns ju där den kommande natten, blir så upprörd över att dina nätter skall vara så jobbiga, Gösta!
    Idag är det soligt här, ljuset kommer tillbaka. Mina tankar går till dig och alla andra som kämpar, att ljuset och värmen och tanken på att våren närmar sig, skall ge er litet nya krafter.
    Många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Åter har du kämpat med en jobbig natt
    Men du har en otrolig kämparanda. önskar så att du fick bra nätter med god sömn, samlar krafter så att du kan njuta av dagarna tillsammans med Sonja.
    Jag har fått en tid till vårdcentralen,men förmodligen blir det värktabletter,jag är så anti
    men var gör man.
    Ha det så gott och hoppas ni kan njuta av dagen.Kramar och hälsningar till er båda. Doris
    Ps. Tankarna går även till Gert, han är inte glömd.DS

    SvaraRadera
  3. Ja Gösta det är bara att kämpa vidare, finns inget annat.
    Att så många tänker på oss betyder oerhört mycket.
    Tack Doris ny lyfter du min dag.


    gert.ivar@hotmail.com

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Du har det verkligen jättejobbigt och värst tycks nätterna vara. Jag tycker att det är svårare att ha det besvärligt på natten än på dagen. Kanske för att man tror att alla andra sover så gott. Det måste vara skönt för dig att ha sällskap nu ett tag framöver. Det är ju tryggt att ha någon hos sig när det blir jobbigt. Ni kanske kan ta tillvara de fina dagarna och vara ute i friska luften.
    Carpe diem
    Jag skickar många mjuka kramar till dig och sänder mina hälsningar till Sonja.
    Ninni

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    En natt med samma status, du har det jobbigt nu och jag önskar vi kunde göra något för dig. Men tacksamt att du har Sonja hos dig ytterligare några dagar, vilket ju är en stor trygghet för dig. Sonja verkar vara en lika fin människa som jag upplever dig via din dagbok.
    Jag kan bara önska att er dag varit bättre än natten, att kan ta till vara stunderna och njuta så gott det av det som dyker upp i tillvaron.
    En stor varm kram och många tankar till er båda från Iris.

    En vårhälsning även till alla andra här i Göstas dagbok, ingen nämnd och ingen glömd!

    SvaraRadera