tisdag 29 mars 2011

En ny dag

Tisdagen 29 mars 2011. Gårdagen var en skaplig dag lite problem med sväljande och att andas. Det är ett problem dagligen. Sonja besökte fotvården för den vanliga behandlingen som diabetiker brukar få. Dagen var annars skaplig men med mycket blåst och lite solsken.Natten har gått sin gilla gång med några sovpauser.Ser fram mot en ny dag med hopp om att det sker något nytt. Hoppas att det kommer lindring till andra med svårigheter. Carpe diem           Klockan är 03.58

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Ja du blåsigt och småkallt har vi haft här med. Så ledsen att höra om dina svälj- och andningsproblem, önskar jag kunde göra något för dig.
    Man vet inte vad den nya dagen för med sig, den är ett oskrivet blad, som jag brukar tänka.
    Jag har ett par nära vänner, som har en svår cancer-behandling framför sig och utgången är oviss, så jag är orolig.
    Så många har det jobbigt med olika problem, en hjälpande ängel skulle så många behöva.
    Hoppas dagen blir bra för dig, för alla er andra här också och jag skriver som jag brukar: carpe diem!
    Många kramar!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Jag önskar att din dag ska bli så bra som möjligt,trots dina besvär.Önskan är att man skulle kunna göra något för dig,men det bli bara en önskan.Men tankarna är ofta hos dig och så bli det några rader till dig. Du är inte glömd kanske är det en liten tröst i din sjukdom.
    Här har det kommit lite snö igen men det försvinner ganska fort och tur är det.Den varan har vi fått tillräckligt av.
    Nu är du och Sonja hjärtligt hälsade från mig här nere i Småland och en riktigt stor bamsekram till er och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag hoppas din dag blir så bra så möjligt!
    STYRKEKRAM Maria

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tack för lite info om gårdagen och natten. Du är så fantastisk, önskar bara jag och vi kunde göra mer för dig än att finnas till här i cyberrymden! Hoppas ni har en ganska så bra dag, även om utevistelse kanske inte är möjligt på grund av vädret. Hos oss är det grått, kallt och blåsigt, så det blir till att njuta av inomhusvärmen till kaffet.
    Tänker på er och skickar mina sedvanliga kramar från Iris

    SvaraRadera