onsdag 30 mars 2011

En ny dag

Onsdag 30 mars 2011. Tisdagen var en lugn dag. Jag låg mest hela dagen förutom när det var matdags. Sonja bakade bullar. På eftermiddan smordes benen vilket görs varje dag. Det är fortfarande bältrosen och rosfebern som behandlas. Natten har varit som vanligt med korta sovperioder. Carpe diem                                    Klockan är 03.57

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Jagm tycker att det är bra att du vilar på dagen eftersom jag förstår att nätterna är svåra för dig. Rosfeber och bältros kan vara långvariga och det är fint att du får benen smorda för lindring.
    Jag är så tacksam mot Sonja som är hos dig och fixar mat och goda bullar och pysslar om dig!
    Nu hoppas jag, att dagen blir lugn och fin, att ni dricker kaffe med nybakta bullar.
    Här är det minusgrader och soligt, så det kanske blir en tur ut med hunden i skogen.
    Många varma kramar til er båda samt till alla er andra också.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Tankarna går som vanligt varje morgon till dig och läsning av din dagbok. Bra att man fortsätter smörja dina ben för bältrosen och rosfebern. Bra också att du kan vila lite på dagarna, eftersom nattsömnen inte är så god som man skulle önska.
    Men ändå, vilken lycka att du har Sonja hos dig som förser dig med god mat och nybakade bullar!
    Hoppas den här dagen blir lugn och fridfull, kanske händer något oväntat och positivt som ni tillsammans kan fånga.
    Varma kramar till er båda från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Jag hoppas att dina besvär med bältrosen, rosfebern och även andningsproblemen minskat så du känner att livet ändå fungerar.
    Ahh, nybakta bullar av Sonja, jag kan riktigt känna lukten Inget går upp mot den, så hemtrevligt. Idag är det strålande sol och underbart vårväder. Varit ute en runda i trädgården och inspekterat krokus, snödroppar och annat vårlikt som kommer upp. Lika förundrad varje vår. Hoppas ni får en bra dag tillsammans
    Varm Kram Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta! Nybakade bullar och kaffe det är inte dumt.Synd att det ska ta så lång tid för dig att bli återställd från bältros och rosfebern och slippa andningsproblemet som håller i sig.
    Tänkte särskilt mycket på dig i går för då hade jag problem med andningen och det kändes inte ok.
    Fick tid till läkaren i dag och jag hade förmaksflimmer för högt blodtryck. Ska äta varan och en tablett som sänker hjärtfrekvensen.
    Efter fyra veckor ska jag får elchock för att hjärtat ska arbeta normalt igen.
    Livet är fullt av överraskningar både på ont och gott.
    Hoppas nu att du ska ha en skön nattsömn, slippa besvär med andningen och möta morgondagen ut vilad. Så att ni kan njuta av dagen tillsammans.
    Kramar och hälsningar till er båda. Doris

    SvaraRadera