onsdag 23 mars 2011

Trygghet

Onsdag 23 mars 2011. En natt med varierande situationer är förbi. Att ha dessa olika lägena under natten är jobbigt man tappar dygn och tidsbegrepp. När det blir ny dag är det en befrielse det kommer en trygghet. Hoppas att Doris får känna en bättring också. Sonja tackar för alla hälsningar från er. Carpe diem                            Klockan är 03.59

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Det är så tråkigt, att du ska behöva ha så jobbiga nätter, hoppas innerligt, att du kommer att få det lättare och kunna vakna utvilad på morgonen. Du skall ju även få känna trygghet inför nätterna.

    I morse hörde jag tranorna för första gången i år och jag hittade också en mycket liten, liten tussilago! Tänk, att en så liten blomma kan få en att känna glädje!

    Hoppas, Gösta att du och alla ni andra här får en bra dag, kanske vara ute litet och känna den värme som kommer.
    Många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta !
    Åh, dessa nätter som är så dryga och aldrig tar slut när man har det jobbigt. Har du provat på någon insomningstablett. Idag är det som utlovat en ljuvlig vårdag, soligt och +-grader. Hoppas du och Sonja kan sitta ute en liten stund
    Att vara ute kan ju också hjälpa till lite mot dålig nattsömn(kanske inte så lätt när man har ont men ändå....)
    Varma Kramar till dig & Sonja
    Maggis

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Min innerliga önskan att du ska få
    bra nätter och får vila tycks dröja.Men jag forsätter att önskar och be en stilla bön(är ganska envis)om förbättring för dig.
    Hoppas att han där uppe lyssnar även på den här lilla arma varelsen.
    Min yrsel har inte gett med sig,men min höft och benet känns bättre.Jag får ta det lugnt och vila.
    Mina barn och barnbarn kommer att kolla av så jag ta det lugnt.Men det är inte alltid så lätt att gå ner i varv och glömmer fort gör man när allt bli bättre.
    Trots din jobbiga natt,är min önskan att du ska kunna njuta av dagen tillsammans med Sonja.Andas in vårluften och njuta av solstrålarna. Jag ska ta till vara på dagen och var den har att ge av sol och värme.
    Ha det så gott ni förmår.Kramar och hälsningar Doris.
    PS Även övriga här en god dag och solsken. DS

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Tråkigt med dina jobbiga nätter, och nätter utan sömn kan kännas hur långa som helst. Nu hoppas jag dagen blir bättre för dig och er och att ni kan fånga några små stunder av vårkänsla och njutning. Vi har även idag en fantastisk vårdag, blåsten har avtagit och det börjar spricka fram lite små snödroppar och vintergäck och faktiskt en och annan krokus, jag riktigt känner hur livsglädjen pirrar i kroppen.
    Hoppas som sagt ni får en så bra dag ni bara kan och sänder mina varmaste kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej igen Gösta,
    det var ett tag sen, min dator kraschade efter 1,5 månad! Så jag fick lämna in den på service och nu har dom bytt hårddisk.
    Jag önskar att man kunde byta hårddisk på oss också....Var på rtg-isotop i måndags, får vänta och se vad det visar.
    Va tråkigt att du har det så besvärligt, håller med dig om att man känner sig mkt tryggare dagtid, natten är så mörk och lång, allt är tyst och man känner sig så ensam..Hoppas att Sonja är hos dig, det blir lättare för dig då.
    Själv har jag min stora goa katt på fotändan. Brukar ligga och lyssna på hans snarkningar och tänker - ja, det är i alla fall EN som sover gott...
    Förresten, vad blev det på lodrätt 7 i Melodikrysset, skulle bli ett förnamn på en musiker tror jag. Vågrätt blev Tina, så det ska börja på T, och sluta på E (kEnt) Tacksam om du kan hjälpa mig så att jag slipper grubblerier.
    Många mjuka och varma kramar till Dig från Lennie , är Sonja där, ge henne en kram också i så fall..

    SvaraRadera
  6. Hej Lennie! Musikern ska vara Thore. Tack för att du är med oss.MVH Gösta

    SvaraRadera