måndag 28 mars 2011

Måndagmorgon

Måndag 28 mars 2011. Med några sovintervaller har natten genomförts. Det känns så där så här på morgonen men det är bara att hänga kvar och hoppas på en vändning. Ser fram mot den nya dagen. Sonja blir kvar ett tag till. Carpe diem                            Klockan är 04.02

7 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Jag har så svårt att acceptera, att du måste ha så svårt på nätterna, men så tacksam att Sonja stannar hos dig litet till! Guldstjärna till henne! Så många har svåra nätter av så olika anledningar, men jag hoppas, att när vår och värme kommer och att du kan vara ute litet.
    Här är det kyligt, men det skall bli sol sägs det. Man känner av sommartidsomställningen, åtminstone jag.
    Hoppas dagen ger dig litet lättnad och nu sänder jag många kramar till er båda samt alla andra som är med här.
    Carpe diem.
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Hoppas att det ska vända och du får mer nattsömn. Gott att du har Sonja hos dig ett tag till,någon att dela stunderna med.Alltid gott och tryggt.
    Barndopet var så fint och allt gick bra.Sovit gott i natt också med hjälp av en tablett som lindrade värken.
    Här har kommit lite snö och här kyligt och grått.
    Men förhoppningsvis kommer solen att titta fram.
    Nu önskar jag att du och Sonja får en bra dag och att du kan vila och ta igen de sovstunder du inte fick i natt.Kramar och hälsningar till er båda och även övriga här. Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Förstår att det känns lite si så där på morgonen, då sömnen inte varit den bästa. Men ditt fantastiska positiva du finns där, du ser fram emot denna nya dag! Vi ser också fram mot att den här dagen blir bra för dig och Sonja! Och vad härligt att Sonja stannar ytterligare en tid! Hon är en riktig pärla, precis som du.
    Sänder mina varmaste tankar och kramar till er båda från Iris

    SvaraRadera
  4. Bästa gösta! Jag önskar dej en solig dag.Elda på lite löv,det är kul och luktar gott om du kan.Jag ser bara att du kommemterar dina nätter.Hoppas du har vakna dagar också.Kram Maggan.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Hoppas du kan vara lite ute i det stärkande solskenet idag(Sol här hos oss i alla fall, hoppas det är sol hos dig också)) Jag tycker lite som Maggan enl ovan, att det skulle vara roligt att få ta del av dina dagar också, om än bara det lilla.
    Kramar till dig & Sonja
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hejsan Gösta,har följt din dagbok av och till och det "känner på"att läsa om dina vaknätter och saker som krånglar för dig..Jag ska inte komma med förslag och tips du har nog provat allt som tänkas kan,men sover du inte insomnings tabl har du de?
    Nej jag ska inte säga mer,det känns skönt att veta att du har "nån hos dig"och jag vill skicka en "Styrke kram"till er båda..Hoppas det kommer ett under till dig...Kram A-B

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Hoppas dagen har varit bättre än natten som gick.
    Jag blev så glad när jag läste att Du har säll-
    skap i stugan ett tag till. Det är speciellt tryggt när hälsan inte är så bra.
    Hoppas natten som kommer blir lugnare!
    Hälsa Sonja och även Marianne!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från ett vårlikt
    Skåne.

    SvaraRadera