söndag 27 mars 2011

Söndagstrött

Söndag 27 mars 2011. Natten har varit en helt genomgående vaknatt. Sömnen har inte behagat komma på besök speciellt denna natt. Den kanske går på besök under dagen ändå. Carpe diem Klockan är 04.02

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Vad jobbigt för dig att du inte kunnat sova inatt. Kanske hade du en händelserik lördag? Ibland kan man vara litet för uppjagad för att kunna somna. Hade själv svårt att sova i natt, låg och läste istället.
    Kom du ihåg att sätta fram klockan en timme?
    Nu hoppas jag, att du får möjlighet att sova litet under dagen istället.
    Undrar hur det gick för er med Melodikrysset igår?
    Jag skickar med många kramar till er alla och ett carpe diem.
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Tråkigt att du har haft en vaknatt igen ,hoppas att du kan ta en tupplur på dagen även om det inte är samma sak som nattsömnen.
    Kanske var det jag som stal din nattsömn,för mig var det bingo, sovit hela natten.Mitt barnbarn och mitt barnbarnsbarn tog mig med på en liten promenad. Promenaden vårvädret samt en extra värktablett till natten gjorde väl att jag sov gott.
    I dag bli det dop för ett av mina barnbarnsbarn,hoppas att jag klarar av den hårda kyrkbänken. Får ta med en kudde och sitta på.
    Gösta jag önskar dig och Sonja en trevlig dag och förhoppningar om att du kan vila. Ha det så gott! Hälsningar och Kramar till er båda och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    De nätter då sömnen lyser med sin frånvaro är otroligt långa. Hoppas inte den uteblivna sömnen beror på att du haft för stora besvär, vissa nätter kan man bara inte sova utan någon särskild anledning. Men natten därpå brukar sömnen ändå ta ut sin rätt och det går att sova. Hoppas det blir så för dig...Igår ljuvligt vårväder, idag har det snöat lite på morgonen samt mulet och blåsigt. Ja, allt kan hända från den ena dagen till den andra. Hoppas i allafall att du och Sonja(om hon är kvar hos dig än) får en så bra söndag ni kan få
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Var ju inte kul att du inte fått sova i natt. Hoppas du kan slumra någon liten stund under dagen idag, men helst inte för mycket utan att du kan få njuta lite av en dag tillsammans med Sonja och lite gott fika, kanske en våffla eller två trots att det inte är våffeldagen idag. Ska själv börja grädda våfflor nu till barn och barnbarn och till våfflorna blir det grädde och hjortronsylt!
    Hoppas som sagt ni får en så bra dag ni kan och skickar mina varma kramar här från Iris

    SvaraRadera