torsdag 3 mars 2011

Kampen om luft

Torsdag 03 mars 2011. Här går nätterna mellan ytterligheter. Den ena natten rätt så lugn och sedan nästa natt till en riktig kamp för att få lite luft. Denna natt vill jag inte uppleva igen. Hoppas att denna dag kan ge lindring. Carpe diem                         Klockan är 04.03

6 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Det gör mig så ont, att du har haft en så jobbig natt! Varför skall det behöva vara så? Försöker komma på något som skulle kunna hjälpa dig! Ska du behöva sitta och sova?!
    Skönt för dig att ha Sonja hos dig, är så tacksam att hon finns där och ger dig den trygghet du behöver.
    Önskar att dagen blir så bra som det går och skickar många varma kramar till dig, Sonja och till alla er här som skriver i dagboken.
    En av mina nära vänner har det mycket jobbigt nu och försöker göra vad jag kan för henne.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta..Jag har öppnat din blogg först på morron,en resa jag har följt med sedan du började den 25 april 2009 det blir snart 2 år.Under resan så är det spec.några som inte orkade följa med längre,en bekant skall nu börja med nya beh.igen en kämpar för sitt liv med rop på hjälp och vill stiga av. Varje dag så hör man att någon har blivit stämplad med ordet cancer.Vad som gör mej så illa berörd,är att spridningen äter bit för bit i ens kropp..att känna att man inte får någon luft,blir ju en ångest laddad kamp.Sonja är ju ett fantastiskt stort stöd för dej nu,med tanken att du inte är ensam på nätterna.
    Hoppas att ni kan sitta ute något nu på dagarna i solen med en mugg kaffe,ser att det redan är +2,4 i skuggan...styrke kramizzar /Birgitta på svenste

    SvaraRadera
  3. Uscha Gösta... jag tänker på dig varje dag ska du veta. KRAM!

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas dagen artat sig bra jämfört med hur eländigt du tycks ha haft det inatt. Känner med dig och önskar inget hellre än att dina nätter ska få vara rofyllda utan vare sig smärta eller lufthunger, hoppas verkligen du óch Sonja har en någorlunda bra dag och att ni kan få njuta av lite vårsol och vårdoft! Här är ett härligt vårväder med riktig dagsmeja idag.
    Tänker på dig och er! Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta! Jag lider med dig.Och inget kan vi göra för dig.Bara skicka kramar, o säja att du är en kämpe.Jag blir så glad när jag ser att Sonja är hos dig.Hon ska oxå ha en massa kramar.Ha det så bra som ni kan.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Tänker på dig och hoppas att denna natt ska bli bättre och även framöver.Det är min stora önskan.Gott att Sonja är hos dig.Kramar till er båda och hjärtliga hälsningar.Doris

    SvaraRadera