tisdag 1 mars 2011

Kamp mellan gott och ont

Tisdag 01 mars 2011. Bara jag och natten. Det är en natt med både svårt och lätt. Lite kamp och lite lätthet. Om det kunde få vara kvar i den lätta delen. Stunderna av lätthet är så korta önskar att dom vore lite längre. Men de jobbiga skiften tar överhand. Carpe diem                 Klockan är 04.04

5 kommentarer:

  1. Gösta, god morgon på dig! Du beskriver så tydligt för oss hur du upplever nätterna. Det gör mig så ont, att de svåra stunderna finns där! Det är så starkt av dig, att varje dag skriva några rader till oss här - man känner sig delaktig, men vad kan man göra mer än skänka dig styrka och varma tankar, Gösta?
    Nu får du se fram emot veckorna med Sonja och att ni tillsammans får uppleva tiden och försöka göra den så bra som möjligt.
    Skickar många kramar till er båda och även till alla er andra här som finns med.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Tråkigt att dina nätter är så jobbiga! Jag förstår att du gör att du kan och även vården, för att det ska bli drägligt. Men timmarna är väldigt långa på nätterna. En stor tröst måste ändå vara att du har Sonja hos dig, så du har sällskap och trevligt umgänge i övrigt.
    Du är så stark som trots dina besvär ändå orkar och vill förmedla dina ord till oss varje morgon, det finns inte många sådana personer som du. Hoppas du förstår hur mycket vi läsare uppskattar dig och din dagbok.
    Önskar dig och Sonja en dag som ni kan använda på bästa sätt, fånga det som flyger förbi i tillvaron och njuta av det.
    Många varma kramar och tankar till er båda från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Idag instämmer jag helt med vårt språkrör Christina,hon skriver precis hur det är,och känns. Hoppas det blir en lugn o fin dag,och att natten blir bättre,och ger möjlighet till att du får sova. Hälsningar o Styrkekramar. Kristina carpie diem

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Gott att du har Sonja hos dig alltid tryggt när man har någon i sin närhet.Synd att du har det så jobbigt på nätterna.
    Tänker på dig och hoppas att det ska bli bättre.Tack för att du skriver några rader och delger oss hur du mår.
    Kramar och hälsningar till dig och Sonja.ha det så gott.Doris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas dagen har varit bättre än den gångna natten! Jag tänker på Dej och önskar Dej en bättre kommande natt. Hälsa Sonja! Det känns skönt att veta att Du har sällskap och därmed trygghet i hemmet!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera