måndag 21 mars 2011

Kanske en blodfri dag

Måndag 21 mars 2011. En natt med sömnlöshet har äntligen passerat. Med tuss i näsan har det varit svårt att sova av rädsla att näsblödningen ska gå igenom tussen. Att efter några korta sovintervaller vakna och känna att tussen är kvar är skönt. Hoppas få komma till vårdcentralen för att åtgärda problemet under dagen. Kanske få uppleva en blodfri dag. Carpe diem     Klockan är 04.05                                                  

3 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Vad du har haft det jobbigt, nu med näsblod också! Verkligen besvärligt, men jag hoppas, att du kan få hjälp på vårdcentralen idag.
    Idag är det mulet här och blåsigt men vi skall få sol och varmare under dagen.
    Ha det så bra det går idag, försök att få litet sömn under dagen för att ta igen natten.
    Många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Din natt har varit jobbig förstår jag.Men hoppas att du kan komma till vårdc i dag så du får hjälp med ditt besvär med näsblödning. Det räcker med det du har.
    Jag önskar dig lycka till med ditt besök och att du trots allt ska få en något så när bra dag.
    Jag ska ta det lugnt i dag,känner att det är inte riktigt ok efter yrselattackerna som jag haft.Lite vila till så lugnar det ner sig.
    Kramar och hälsningar Doris. Lycka till i dag !

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jobbig natt förstår jag med näsblödning och oro för att det ska blöda igenom. Hoppas nu du får hjälp på vårdcentralen under dagen, så du slipper såväl näsblödningen som oron för att den ska återkomma. Håller tummarna för att du får bra hjälp!
    Önskar er i övrigt en så bra dag som möjligt, kanske lite vårvärme så att ni kan sitta ute någon kvart med en kopp fika och få känna solstrålarna och den ljumma vinden mot kinden.
    Här är det lite vind i träden och solen gör sitt yttersta för att tränga igenom det lätta molntäcket, så jag ska försöka mig på en kort fikastund på utsidan efter lunch.
    Varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera