torsdag 17 mars 2011

Torsdag 17

Torsdag 17 mars 2011. Efter en natt med några små problem så är det dags för en ny dag.Det finns en ny artikel i dagens Länstidning och den kan läsas på nätet. Länstidningen Östersund/Berg . Carpe diem                                      Klockan är 05.12

7 kommentarer:

  1. Godmorgon Gösta

    Skrev ett långt mail till dig i går kväll men blir ledsen när det bara kommer en rad till baka.
    Men så är det nästan från er andra också.
    Men det är ju fel av mig söka kontakter och inkräkta på din sida.

    Iris skriv till mig har inte din adress.


    gert.ivar@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. Till Gert! Du får gärna använda sidan om du vill men privat kommunikation bör ju ske på eposten. En rad är bättre än ingen alls. Livet kanske inte var på topp när svaret skrevs. MVH Gösta

    SvaraRadera
  3. Morrn Gösta. Jag förstår, att du haft det jobbigt i natt.
    Jag läste reportaget och har svårt att formulera vad jag känner! Sonja är fantastisk som är vid din sida, betyder mycket för dig.
    Jag håller på att försöka hitta något på Internet, som du kan ha nytta av. Jag har vissa kontakter som skulle kunna ge mig tips.
    Du är så otroligt stark Gösta, ger inte upp.
    Många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  4. God morgon Gösta!
    Har just läst artickeln i östersundsPosten om att du nu också har fått besvär med att du inte kan rapa. Ett gammalt knep, som du kanske redan vet,är att ta lite bikarbonat, det gjorde min mamma och då fick hon rapa. Det är ju inte farligt att prova.
    Skriver inte så ofta men läser varje dag och det är bara att hålla med dom andra och hoppas att du kan få lindring.
    En mjuk och försiktig bamsekram från Margaretha i Jönköping.

    SvaraRadera
  5. Sven Oskar Herbert Lindh17 mars 2011 kl. 10:58

    Hej mina glada vänner.
    Nu är det ju så att man brukar säga att "ETT ord betyder så mycket"
    Mail och mailsvar kan vara både korta och långa.
    Några är som jag, de älskar ord och att skriva och då blir det nästan altid långa mail från mej. Att jag sedan kan få en eller två meningar till svar gör ingenting för jag blir glad bara personen hör av sig. ETT ord betyder så mycket.
    Till Gert har jag ofta skrivit LÅNGA mail men oftast fått korta svar men de har varit fyllda av känslor och äkthet och räckt väl för mej. Någon gång har Gert skrivit längre och berättat mera. Vi är alla olika på detta sätt. Huvudsaken är ju att vi håller kontakt på något sätt.JAG som har kontakt med Gösta flera gånger om dagen via Skype förstår mycket väl om han svara kort på mail ibland för ofta kan det vara väldigt svårt för Gösta att överhuvudtaget sitta vid datorn. ETT ord betyder så mycket. Ibland behövs inte ens ord. Gösta och jag kan bara sitta tysta med Skypekameran på och titta på varandra ellr nicka till och ta en tupplur med kameran på. ETT ord betyder så mycket.

    Nu har jag åter skrivit långt här på sidan men sådan är jag.

    Det är inte storleken (på mailet ) som har betydelse det är personen bakom mailet och viljan att ändå visa med ETT ord att han/hon vill hålla kontakten.

    Gert jag fick ett kort mail på två rader från dej senast men det värmde mej att du ändå hörde av dej.

    Jag hoppas Gert att du även fortsättningsvis vill höra av dej till oss som tänker på dej och bryr oss om dej. Kort eller långt spelar ingen roll. ETT ord betyder så mycket


    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    En natt med lite problem skriver du, förstår att du haft det lite jobbigt! Jag har precis läst i LT och har precis som Christina svårt att formulera vad jag känner, men jag tror ändå att du vet vad vi alla känner. EN sak är i alla fall helt säker, du är en riktig kämpe och ger aldrig upp och det känns så trösterikt för oss alla! Och varje dag tänker du på oss, med ibland några få ord och ibland några flera, men det viktiga för oss och jag tror också för dig, är ATT vi hörs och får höra ifrån dig.
    Sven har skrivit så bra här ovan, ETT ord betyder hur mycket som helst, bara ordet finns där och kommer!
    Jag hoppas att du och Sonja får en så bra dag ni kan och har möjlighet att fånga de händelser som flyger förbi i luften även under denna dag! Hälsa Sonja att hon är en riktig pärla!
    Skickar även min hälsning här till dig Gert och ställer mig bakom Svens ord till dig. Jag har ingen mail som du vet, utan brukar ibland låna min systers när vi träffas (vilket inte är varje dag). Hoppas ändå Gert du har det någorlunda och tänker på dig och hur du har det.
    En varm och innerlig hälsning till alla här på sidan men främst går mina tankar och kramar till Gösta och Sonja och naturligtvis till Marianne från Iris

    PS En hälsning även till Sandra på LT som så fantastiskt beskriver dina tankar, ord och handlingar Gösta!

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta ! Tänker på dig och övriga här.Det bli inte så långt skrivande i dag. värken vill inte ge med sig.Men tankarna är hos er samtliga.
    Kram och hälsning Doris.

    SvaraRadera