torsdag 31 mars 2011

Hoppets dag

Torsdag 31 mars 2011. Den nya dagen är här. Hoppas det kommer något bra ur den. Carpe diem Klockan är 04.22

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Skönt att som vanligt få läsa dina rader varje morgon. hoppas, att din natt varit skaplig och att du fått litet vila.
    Tänker också på Doris nu och hoppas att hon inte har det för jobbigt. Även alla ni andra som skriver här önskar jag allt gott.
    Idag är jag inte riktigt glad, en av mina bästa vänner ska börja sin cancerbehandling och tyvärr är hans chancer inte så stora. Man undrar: varför ska människor behöva bli sjuka och lida?
    Morgonen är kall -5 gr men solen lyser så det blir nog varmare.
    Många kramar till dig Gösta, Sonja, Doris, Gert, Sven, oj kan inte räkna upp alla.
    Carpe diem
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Ny dag, nya chanser till att något bra händer som vi kan ta till vara. Hoppas natten varit någorlunda för dig!
    Idag har vi riktigt gråväder, så det blir att sitta inne i stugvärmen istället.
    Hoppas nu ni får ha det bra idag och tänker på er.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Jag instämmer med Christina och önskar att dagen ska bli bra. En kopp kaffe och en god bulle tillsammans med Sonja.Vilken lycka
    att du har Marianne och att Sonja har möjlighet att vara hos dig.
    När du började skriva din dagbok var du så ensam och det kändes verkligen,men så blev det riktig lycka med din dotter Marianne med familj och så Sonja.Helt underbart.
    Christina förstår att det är svår dag när man har en god vän som inte har stor chans till att klarar sig.Jag fick också ett tråkigt besked om att en av min f d arbetskamrat fått cancer och det finns inget hopp.Det känns särskilt när man har haft en så nära kontakt.
    Jag har varit på sjukh. och fått information om waran och provtagningar som ska till nu framöver.Lite oro fanns över att det var något annat på gång som kommit efter tidigare operation.Får vara glad att det stannade vid förmaksflimmer och inflammation i höften.
    Till Gösta o Sonja samt övriga här har en fortsatt bra dag det önskar jag. Kramar och hälsningar Doris

    SvaraRadera
  4. Precis som Gösta hoppas jag den här dagen blir bra för er alla.

    Och till Christina och hennes vän....låt aldrig hoppet fara. Livet är fullt av mirakel.Jag tror att kan man bli sjuk så kan man också bli frisk.Hoppet ska alltid finnas hos dej och din vän Christina. Människan borde få leva och åldras utan sjukdom och lidande och somna in lugnt och skönt. Den tanken bär jag fram då jag ber och någon gång kanske det blir så...

    Kramar och många tankar till dej Christina.

    Till Doris önskar jag också ett tillfrisknande, att din höft ska bli bättre och att medicinerna ska göra verkan. Solen och våren kommera tt få det att spritta i kroppen ska du se.

    Carpe Diem lär oss ta en stund i taget....leva nu.....

    CArpe Diem till er alla

    Sven i Mora

    Ps/Många tankar till dej Gert som vi inte hört något från på ett tag. Hör av dej.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Idag var en sån där kulen, regnig dag då det känns skönt att få vara inomhus. Har tänt lite ljus, en verklig mysfaktor som kan få en på lite bättre humör. Hoppas din & Sonjas dag varit någorlunda.....
    Varma Kramar
    Maggis

    SvaraRadera