fredag 11 mars 2011

FREDAG 11 mars

Fredag 11 mars 2011. Nu har ännu en natt gått. Det finns alltid något bättre att önska sig men det är bara att låta det vara som det är. Säkert blir det bättre. Carpe diem             Klockan är 04.16

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta! Som vanligt är det första jag gör på morgonen är att läsa din dagbok! Du beskriver det så bra, jag förstår dig! Vi alla hoppas på en bättring och ser fram emot dagen och vad den skall föra med sig.
    Jag brukar alltid lyssna till Karlavagnen när jag lägger mig. Man slappnar av och när morgonen kommer, vaknar jag till musik och småprat. Har du prövat med det, Gösta?
    Idag är det kallare, mycket halt och jag kommer nog att sitta framför TV:n - sporten.
    Jag önskar er alla här, ingen nämnd och ingen glömd en bra dag. Till dig Gösta hoppas jag också att du och Sonja tillsammans får dagen att bli så bra det går.
    Många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Hoppas att du kan njuta av dagen tillsammans med Sonja ,trots att natten inte varit på topp för dig.
    När jag går till sängs på kvällen går mina tankar till dig och även till Gert o Sven om att natten ska ger er den vila ni så innerligt väl behöver.
    Men det bli inte alltid som man önskar.Men ni är inte glömda finns ofta i mina tankar.
    Jag ska ta mig till min läkare i dag och ta kortisonsprutan. Fy vilken vekling jag är,men när jag var på besöket ville jag inte han skulle ge mig sprutan.Hade så ont och det var jätteömt i höften.Men nu har medicinen gjort sitt så nu kan jag både sitta,gå och ligga.Så nu är det dax.
    Skäms över min gnällighet när jag vet hur du och Gert samt Sven har det.Ni mår förlåta mig.
    Egentligen är jag inte så gnällig.
    Nu önskar jag att du och Sonja ska ha en bra dag och även övriga som skriver här.
    Tänk om man kunde vara en god fe som kunde svinga sitt spö och göra dagen god för er alla men min tanke är så.Kram på Er

    SvaraRadera
  3. Vill bara återkomma till ovanstående och önska lycka till med sprutan. Den gör ont, vet det! Detta med en god fe, det önskar jag också att man kunde vara. Gösta, Gert och Sven och även ni andra som har det jobbigt! Vi får hoppas, det finns en god fe någonstans!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Förstår att natten varit som de övriga, men hoppas på att dagen har lite bättre tillvaro att bjuda dig. Hos oss skiner solen, kanske gör den det hos dig också, så att du kanske kan få en liten vilostund på läsida framför huset och lite härlig vårluft.
    Jag hoppas du och Sonja får en så bra dag som bara är möjligt och mina tankar finns med hos er.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej alla! Kramar till alla från mig.

    SvaraRadera