lördag 19 mars 2011

Lördag 19 mars

Lördag 19 mars 2011. En natt har gått igen. Nu inväntas en lördag med melodikryss och kanske en händelserik dag i övrigt. Carpe diem                                  Klockan är 04.39

4 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta! Natten är över, hoppas att du kunde få litet närande sömn!
    Idag är det Melodikrysset igen och jag hoppas att du och dina kryssarvänner lyckas bra! Det låter så trevligt, att ni kan se och tala med varandra via Skype. Jag brukar tar upp korsordet på datorn, fyller i direkt där, klarar jag alla då skickar jag in, men aldrig vunnit!
    Det ruskiga snöovädret vi hade här igår med ett par dm snö är över och idag skiner solen igen! Typiskt väder för mars, men nu vill jag ha bort snön.
    Halkade omkull igår när jag var ute med hunden, låg där som en strandad val, men det gick bra.
    Hoppas du får en bra dag, kanske litet gott hembakt till kaffet när du kryssar.
    Många varma kramar till dig,Sonja och alla er andra som är med här!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Godmiddag Gösta! Melodikrysset är en härligt lättsam och utbildande underhållning. En av mina favoriter. Barnministeriet Dokumentär, som efterföljande program är också intressant. Önskar Dig en skön och så bra lördag som du kan uppbringa.
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Nu är nästan hela lördagen till ända och jag hoppas att ni haft en så bra dag som möjligt och att ni löste Melodikrysset med bravur!
    Hos oss har varit en riktigt härlig vårdag med strålande solsken, till skillnad från snöfallet igår. Och med den härliga vårsolen så har nästan all snön försvunnit, det känns underbart.
    Många varma tankar och kramar som vanligt från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta
    Idag har våren åter knackat på dörren och de små snödropparna reser sig ur snön när solen har smält bort den. En underbar tid som går oss till mötes. Skönt om du kan få insupa lite frisk vårluft om än bara för en liten stund, Det lyfter upp...Hoppas dagen varit bra för er båda annars
    Varm kram
    Maggis

    SvaraRadera