söndag 6 mars 2011

Söndag 06 mars

Söndag 06 mars 2011. Åter har en natt gått. Det är bara att invänta den nya dagen med hopp om en bra dag. Carpe diem                                 Klockan är 04.05

6 kommentarer:

  1. Ja Gösta vi får hoppas på en bra dag och att man kan skärma av plågorna med TV-tittande, Vasalopp med mera.Är nu två sedan jag fick mitt besked.
    Timglaset är kanske tömt i slutet av april.


    Gert

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och Gert! Jag är så förtvivlad över att läsa hur jobbigt ni har det! Förstår så väl, att nätterna är värst! Till dig Gert: vänd raskt timglaset och låt det sedan rinna sakt!

    Ja idag är det Vasaloppet, jag är "laddad" med kaffe och smörgås för att se starten! Jag hoppas att dagen blir så bra som möjligt för er och att ni kan få möjlighet till litet avkoppling.
    Skickar många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Jag blir också så ledsen och förtvivlad när jag läser om de jobbiga nätterna. Tyvärr är det ju alltid så när man har besvär, psykiska och/eller fysiska, att de alltid är värre på natten. Men skönt att veta Gösta, att Sonja är hos dig ännu ett tag!
    Till Gert säger jag som Christina - vänd på timglaset och låt det rinna sakta, tänker på dig också!
    Hoppas nu dagen blir bättre än natten, Vasaloppet pågår och här skiner solen från en klarblå himmel. Hoppas ni njuter av Vasaloppet från TV-soffan och kanske sen också kan ta en nypa frisk luft på utsidan efter lunch.
    Sven kan jag tänka mig har fullt upp idag i Mora!
    Mina varma tankar och kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Det känns att veta att ni har det så jobbigt du och Gert.tankarna är hos er.Hoppas på att det ska bli bättre för er. Inte så jobbiga nätter och dagar.Utan att ni ska får njuta av den våren som så är på gång.Jag önskar och samtliga som skriver här att ni inte ska behöva har det så jobbigt.Det smärta verkligen,du Gösta har varit med oss så länge med ditt dagboksskrivande och blivit en kär vän som delgett oss mycket glädje trots din sjukdom.Stark ,humoristisk och din kämpaglädje. Må du vara med oss länge till det önskar jag även dig Gert. Nu önskar jag er en bra dag.
    Kramar och hälsningar till er båda.Till Sonja en stor kram för att du finns hos Gösta. Doris

    SvaraRadera
  5. Hej igen Gösta,
    Rutig, tack för det. Men sjöng dom inte "var är tvålen"?? Ibland låser det sig och då är det gott att ngn att fråga. Jag tycker att krysset blivit lite svårare sista tiden. Tur att jag kan fråga dig.:) Hoppas Du haft en bra dag.
    Ha de gott, min vän.
    Varma kramar från Lennie

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hoppas Du har haft en bra söndag! Här nere i söder har solen varit uppe och det har varit en skön eftermiddag med några plusgrader. Där det varit lugnt o solen stått på har det varit betydligt varmare. Skönt!
    Hoppas natten blir lugn och hälsa Sonja!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera