lördag 12 mars 2011

Problem med rapning

Lördag 12 mars 2011. Hela natten har varit jobbig. Att få rapa är något som är svårt. Det plus den andra delen har gett mig ännu en vaknatt. Finns det några förslag mottages dessa tacksamt. Carpe diem                                           Klockan är  05.38                     Ps.Doris  hoppas att ditt besök gick bra. Ds

6 kommentarer:

  1. Gomorron Gösta
    Mina ungdommar tävlade i att rapa, de svalde luft
    Andas in och svälg. Vichyvatten är en enklare ide'
    Lycka till
    Karin

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Blir så förtvivlad att höra att du haft ännu en jobbig natt! Håller med Karin, prova hennes tips! Har funderat litet, kan det hjälpa kanske om du höjer huvudändan på sängen? Litet för enkelt kanske du tycker, men bara ett förslag.
    Jag hoppas att du tillsammans med dina vänner orkar lösa Melodikrysset idag! Ni är värda att få vinna!
    Håller också tummarna för Doris och att hennes besök gick bra.
    Här är det soligt och blir kanske skönt ute, jag önskar att du och Sonja kanske kunde sitta litet utomhus och njuta av vårvädret. Det kommer en vår till oss alla som kanske ger litet lindring och piggar upp oss.
    Varma kramar till er alla som är med här.
    Carpe diem.
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Hoppas på en bra dag för dig med lite fika o melodikryss. Tänker på dina "rapproblem". Kan det bero på vad du äter kanske, svårsmält mat i stället för mer lättsmält. Kan du inte pröva med ett glas samarin eller Ramlösa innan du lägger dig på kvällen, kanske det hjälper till en del(bara en tanke från min sida, men ändå värd att pröva)
    Varma hälsningar o Kramar till dig o Sonja
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Tråkigt Gösta! Att klappa på ryggen och hålla upp bebisar är ju ett gott trick, men det torde bli för tungt att lyfta dig! Men klapp på ryggen kanske hjälper till att få ut luft. Vet ej men du kan ju testa.Alla knep är ju tillåtna.
    hälsningar från ett mulet Jönköping
    Gunnel

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Du har det tufft nu, både med rapningar, andningen och jag förmodar också lite smärtor. Betr rapningen håller jag med övriga, vichyvatten eller över huvud taget allt med kolsyra kan hjälpa till så man kan rapa. Jag har inga andra tips än det tyvärr.
    Hur gick det med Melodikrysset idag, lyckades ni i kryssgänget få till kommunikation via Skype och lösning av krysset?
    Hoppas ni haft och har en dräglig dag idag tillsammans du och Sonja, vet inte hur länge hon stannar hos dig. Men hon är ju guld värd som försöker vara hos dig så mycket.
    Varma tankar och kramar i vanlig odning till er båda (och till alla andra) från Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Försök med samarin och en tesked bikarbonat. Det är mitt förslag,har testat och var helt ok.Ett gammalt bra tips.
    Sprutan gick bra men ta några dagar innan den gör verkan.Men har tabletter som jag kan ta,men bli så otroligt trött.
    Men vädret är också så tråkigt,grått och snöslask. Får inte lust till något och värken gör sitt till. Ska försöka att sticka lite, håller på med mössor som jag skicka till Vitryssland.
    En önskan om att du och Sonja ska ha en bra dag
    samt övriga här.Ha det så gott kramar och hälsningar. Doris

    SvaraRadera