onsdag 4 maj 2011

Ännu en dag...

Reserven fortsätter att rapportera.

Igår fick pappa dricka "krita" - kontrast och svälja på kommando, så att de kunde fånga kontrasten på röntgen. Han låter meddela att: Det smakade inte gott, kaffe med kubb är godare. Man beslutade sig för att börja med den sortens undersökning för att se om det räcker, alternativt att man idag fortsätter med kamera ner i halsen. De har inte bestämt sig ännu. Han hade igår kväll, när vi pratades vid, ännu inte fått något besked om resultatet. Sedan när de ändå var igång, passade de på att ge honom två påsar vätska via dropp.

Han hälsar så gott till alla.

Carpe Diem

/Marianne

7 kommentarer:

  1. Hej på Er alla tre ! Stackars dig Gösta, men samtidigt är det bra att dom kolla upp var felet är.Jag håller med dig att dricka krita är ingen höjdare, mycket bättre med kaffe och en mandel- kubb.
    Hoppas när du gått igenom undersökningarna att du får hjälp med dina jobbiga andningsbesvär.
    Önska dig lycka till med nästa undersökning i dag, om det nu bli av.Tänker på dig.
    Nu är du samt Sonja och Marianne varmt hälsade och en riktigt stor kram till er alla tre. Doris

    SvaraRadera
  2. Tänker på dig Gösta, varm kram till er alla 3.
    Glöm inte att köpa årets Pin, Årets mustaschpin är gjord av borstat stål. Du kan fästa dem på tröjan eller jackan. Mustaschpinen kostar 25 kr och finns att köpa på Coop, Clas Ohlson, Brothers och Pressbyrån från och med 1 maj.
    http://www.cancerfonden.se/sv/mustaschkampen/andra-satt-att-stodja/Produkter/

    Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  3. Morrn på er alla tre! Ja du Gösta, du får verkligen gå igenom! Usch dricka krita, det vet jag är INTE gott. Du är så otroligt stark och jag hoppas verkligen nu, att läkarna kan finna orsaken till dina andningsbesvär! Håller med om att kaffe med kubbar, det är verkligen gott.
    Jag vill försöka ge dig litet exxtra styrka nu, liksom du i så många månader givit oss här styrka, visat omtanke och tänker på alla andra.
    Mycket har hänt, sedan jag hörde dig i Karlavagen och nu har du din familj, som finns runt dig och stöttar dig.
    Skickar så många styrkekramar jag kan till dig, till Sonja och Marianne och naturligtvis till alla er andra här som har problem av olika slag.
    En sak har du lärt mig Gösta, att verkligen uppskatta och ta vara på det man har!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta Krya på dig och lycka till med undersökningen, hoppas den blir av idag
    Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Ja, det här med krita är inget vidare, går inte på något sätt att jämföra med kaffe med kubb! Du får beställa det senare av personalen idag.
    Undrar om du fått något besked på gårdagens undersökning och om ytterligare undersökningar ska göras idag. Jag hoppas dom gör något mer för dig, så att dina besvär kan lindras/försvinna.
    Tänker på dig och allt som du behöver utstå just nu, men du är ju en kämpe så du fixar även de här undersökningarna och förhoppningsvis får du ny medicin.
    Krya på dig nu och varma kramar till dig och också till Sonja och Marianne från Iris

    SvaraRadera
  6. Hallå Gösta,skönt att se att de händer nåt på sjukhuset,hoppas nu att du får/vill vara kvar nu tills de känns bättre så du slipper detta åkande fram o tillbaka. KRAM,o försök nu ha de så bra de går. Hälsn. Helge i Upplands Väsby Carpe Diem

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Hoppas det går lättare att andas och att läkarna har hittat någon hjälp/medicin till Dina besvär.
    Hälsa Sonja och tack Marianne för all info!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera