tisdag 3 maj 2011

Sjukhusdax igen..

God morgon alla bloggläsare, reserven här.

Igår åkte pappa in till sjukhuset igen. Det är andningen som spökar ännu en gång. Han har blivit lovad, att under dagen idag, så ska det göras en grundlig undersökning med kamera och allt. Så vi får väl se om de hittar något som "sitter i vägen".

Han hälsar så gott till er alla och tackar så mycket för allt stöd.

Carpe Diem

/Marianne

6 kommentarer:

  1. Morrn! Stackars Gösta! Nu får det verkligen göras en rejäl undersökning till varför han har så jobbigt med andningen! Kanske dagens undersökning ger svar.
    Här snöar det idag, man gnäller över det, sedan kommer tankarna till Gösta och alla andra som har det jobbigt, då skäms man!
    Jag är så tacksam till dig Marianne,Sonja för att ni finns där för Gösta. Ni är otroliga!
    Nu hoppas jag Gösta, att något positivt händer, så att du verkligen får hjälp!
    Många kramar till er alla!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Heja Gösta!
    Krya på dig!

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta. Äntligen, så görs en riktig undersökning som vi får hoppas ger svar ang andningsproblemen och därmed en behandling som underlättar. Det är det viktigaste nu....
    Varm Kram till dig och de dina
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hälsa Gösta! Jag tänker på honom.
    Kram
    Ramona

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Fy vad du måste ha det jobbigt nu och då framför allt med andningen. Nu får vi hoppas att dagens undersökning ska ge något resultat i positiv riktning för dig, så du får lättare att andas. Tänker ständigt på dig och på hur mycket du lärt oss genom din dagbok med all din omtanke om andra, din empati, din vilja och kämparglöd, ja hur mycket som helst har du bidragit med för att öppna våra ögon och sinnen. Tack Gösta!
    Hoppas som sagt man hittar något vid dagens undersökningar som kan lindra dina besvär.
    Många varma kramar till dig, till Sonja och till Marianne som ger oss dagliga "rapporter" om hur det står till med dig. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ! Tankarna går ofta till dig,hoppas verkligen du får den hjälp du behöver för att inte besväras av problemet med andningen.Det är alla vår önskan som följer din dagbok.
    Varför ska du behöva ha det så jobbigt? Vi kan bara önskar och sända varma tankar till dig och hoppas på att du får den hjälp du så innerligt väl behöver.
    Jag instämmer med Iris vilken omtanke du under åren haft om oss andra i din egen sjukdom.Din lugna trygga röst från Karlavagnen följer mig än.
    Det gav mig ett lugn inför min operation.
    Jag är så tacksam att jag fått och får ta del av din dagbok.Jag kände en sådan glädje när du fick kontakt med din dotter och så kom även Sonja in i bilden. Vilken underbar lycka för dig att du har dom här kvinnorna som är ett stort stöd.
    Nu sänder jag varma kramar och hälsningar i första hand till er tre,men även övriga här.
    Doris

    SvaraRadera