tisdag 31 maj 2011

Sömnstriden

Tisdag 31 maj 2011. Dygnen kommer och går så fort så det är nästan svårt att hänga med.När det är som värst ska det vara bra att sova för att underlätta läkningen i kroppen. Ibland så motarbetas den känslan att sova så det blir blockerat och små strider utkämpas inombords. Hoppas att det kan ske en förlikning mellan viljorna så det kan bli mer sömn. Här är ju sjusovarväder så det borde inte vara några problem. Carpe diem                            Klockan är 03.59

3 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Du beskriver så bra hur du känner det i kroppen. Det är jobbigt, det förstår jag mer än väl. Jag tolkar det som att det verkligen händer något i din kropp nu och det som jag tidigare kallade ett "krig" är nog det som pågår nu. Med din egen styrka och envishet kommer du att vinna detta krig Gösta. Jag är bara en skuggfigur i det hela här, men försöker ge dig styrka genom mina tankar.
    Hoppas, att du och Sonja får en så bra dag som det går och att de ljusa stunderna blir längre och längre.
    Idag håller vi också tummarna för Doris och även för Gert som har det så jobbigt!
    Skickar med många varma kramar till dig och de dina samt alla andra här.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Håller med Christina, det är säkerligen ett krig som pågår nu i kroppen mellan det sjuka och strålningen som håller på att förgöra det! Jag vet att du håller ut, att du har en enorm vilja och styrka, men jag skickar ändå lite extra styrka till dig medan "kriget utkämpas" och du sen kommer att må bättre.
    Doris finns också med i mina tankar idag, Gert har jag inte hört något om på ett bra tag och inte heller Sven - kanhända kan vi få några ord från er också framöver?
    Gösta, hoppas ni får det så bra det går idag. Här är riktig sommar och inte på något sätt sjusovarväder, kanske kan sommaren leta sig upp över landet även till er.
    Varma kramar till dig och de dina från Iris

    SvaraRadera
  3. God eftermiddag Gösta & Sonja
    Hoppas att det skett en förbättring under dagen
    av dina problem efter strålningen. Vi har högsommarvärme idag + 16 gr tidigt i morse, så nu kan man inte klaga.
    Hälsning till er alla
    Varm kram/Maggis

    SvaraRadera