fredag 20 maj 2011

Låt det stå för alla

Fredag 20 maj 2011. I går skedde strålningen, vilken skulle utförts redan frå början,  kanske det ger någon effekt ändå. Några biverkningar har inte skett vilket kunde ha förväntats ändå fast det talas inte om .Resan hem tog nästan en evighet för den gick i stort sett runt halva västernorrland vilket frestade på. Hemkommen gällde det att få igång  kaffet så den tarmen fick sitt lystmäte. Carpe diem                                                   Klockan är  03.55

9 kommentarer:

  1. God morgon Gösta..Skönt att strålningen äntligen har gjorts om än efter alldeles för lång väntan.
    Ja dessa sjukresor kan man prata mycke om..de tar ungefär 10 minuter från mitt sjukhus till hemmet men de gånger jag har varit tvungen att anlita dom så tar de aldrig under 2 timmar.Förstår att de måste varit en påfrestande resa hem och längtan till kaffet och något till var efterlängtat..Nu hoppas jag att Du och Sonja kan få njuta lite av den bästa årstid vi har i Sverige då varje dag har något nytt i naturen att erbjuda..
    Stor kram Ulla

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Så skönt för dig att få vara hemkommen igen efter den långa resan. Hoppas att du inte kommer att känna något obehag efter strålningen och nu får du och Sonja njuta av den fina vår vi har! Håller helt med dig om kaffet! Jag har ett motto: utan kaffe stannar Sverige!
    Du har upplevt så mycket under senaste tiden så nu behöver du få lugn och ro och bara njuta.
    Skickar med många styrkekramar till er och även till alla andra som följer din blogg.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta ! Nu är du på plats igen även om resan tog sin tid.Gott för dig att åter vara i hemma lugnets vrå njuta av kaffetåren och något gott därtill.
    Hoppas att du ska slippa får några efterdyningar av strålningen,bara får njuta av den fina årstiden tillsammans med din familj.
    Nu har jag min operation kvar men det kommer säkert att går bra den också.
    Nu önskar jag dig och Sonja en bra dag tillsammans.Varma kramar och hälsningar till er och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  4. Vad skönt att strålningen är gjord nu och att du har kommit hem. Trist att de inte gjorde det de skulle från början. Men bra att du fått behandling nu.
    I Skåne är det mulet, varmt och fåglarna kvittrar.

    SvaraRadera
  5. Välkommen hem till hemmets lugna vrå! ja dessa sjuk och färdtjänstresor om dem finns mycket att säga. En kvinna här i Jönköping hade beställt färdtjäst i god tid för att hinna till sin makes begravning, hon kom dit en h för sent! Helt oacceptabelt. Då vi hade vårt guldbröllopsfirande skulle vi vara på plats kl 14.00 där barn och barnbarn stod och väntade vi kom en halv h för sent dessa rundresor kan knäcka en!
    Ha det gott Gösta! Hälsa Sonja!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping

    SvaraRadera
  6. Har dom aldrig nämnt ordet strålning under hela denna tid. Dom i min närhet som har fått canser, alla har åkt på strålning. Men du är otroligt stark Gösta,hur många skulle du få? Men hoppas att sommaren blir bra för dej,att du kan vara ute och känna marken, sitta ute och få luft blandat med sol.Att du fick ditt efter längtade kaffe, då har Gösta sommaren räddad.Vi har ju en sagolik försommar, våren har ju oxå varit solig. Många kramizzar...även en famn kramar till Sonja //gittan på svenste

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta
    Skönt att vara hemma igen...Hoppas nu på att det blir bättre o bättre och det tror jag..
    Och fortsätt med allergimedicinen, glöm inte, så kommer säkert andningen att bli lättare...
    Varm Kram till dig o Sonja
    Maggis

    SvaraRadera
  8. Hej Gösta!
    Välkommen hem igen! Tänker på Dej och hoppas
    på allt gott!
    Allt gott önskar jag även Sonja, Marianne och alla andra som läser!
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från ett soligt Skåne

    SvaraRadera
  9. Hej min vän. Gott att höra att du är hemma igen. Många många varma tankar och tusen varma kramar till dig, även varma hälsningar och kramar till de dina. Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera