lördag 7 maj 2011

Äntligen hemma

Lördag 07 maj 2011. Hej. Äntligen hemma igen efter ett sjukhusbesök med olika resultat i bagaget. Det finns ibland riktiga läkare som inte ger upp utan vill komma till botten med vad orsakerna är till besvären. Nu har det givit resultat som det går att komma vidare med. Närmast en resa till Sundsvall  för en strålbehandling för smärtlindring. Det kommer att smärta mer de närmaste veckorna efteråt men sedan ge lindring enligt läkarna. Tack alla för erat deltagande i kommentarerna det har värmt mycket. Tack även till Marianne som ryckt in och hållit er ajour med vad som gällt denna tid. Tackar även Sonja för stödet hon är och blivit. Jag hoppas och önskar att andra med sjukdom och lidande kan få stöd och stöttning i sina situationer  för det betyder så mycket. Carpe diem                           Klockan är 04.00

10 kommentarer:

  1. GOD MORGON GÖSTA..
    Välkommen hem ...Solen är på väg upp och idag fanns inget grått skimmer framför ..idag kommer dessa strålar värma liksom Dina ord och omtanke om andra värmer oss alla i Din stora stora DAGBOKSFAMILJ...
    Kan nog tala för oss alla...VAD VI HAR SAKNAT DIG GÖSTA!!!
    Stor stor Bamsekram Ulla
    Ps Tack Marianne och Sonja för att Ni finns Ds

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta ! Välkommen hem även om det nu snart bli resa till Sundsvall,är det skönt för dig att vara hemma några dagar.
    Håller med dig Gösta att man får vara tacksam att det finns läkare som inte ger upp, utan går till botten för att reda ut orsakerna till besvären.
    Jag har också träffat en läkare som tar tag i problemet,även om det bli många läkarebesök och provtagningar är jag tacksam.
    Marianne har skött skrivandet i dagboken och det har känts bra att får följa hur du har det och hur du mår.Tack Marianne för att du finns för Gösta men även för oss.
    Men mycket glädjande när jag såg att det var du som skrivit i dag.Önskningar att det ska gå bra nu när du ska till Sundsvall för din behandling.
    Har en anhörig som har samma problem som och går igenom strålbehandling för smärtlindring.
    Nu får vi hoppas på det bästa och att det ska ge resultat och det ska leda till bättring för dig.Hoppas att du kan njuta av dagen tillsammans med Sonja som är ett stort stöd för dig.
    Du har förmånen att har tre pärlor som finns till för dig, vet själv hur gott det är att har någon som bryr sig. Vi här i dagboksskrivandet ger dig våra varma tankar. Tack för din omsorg om oss alla.
    Hälsningar och kramar till dig Gösta men även till Sonja,Marianne och Sandra och övriga här.Doris

    SvaraRadera
  3. God morgon Gösta, roligt att höra att du är hemma igen.
    Som jag skrivit tidigare så har jag fått smärtlindring med strålbehandling vid fyra olika tillfällen och det har givit mycket bra resultat.
    Kan ev. få en gång till i L2 - L4 men osäkert att min kropp klarar det, har med blodkroppar att göra
    skelettpåverkan (tror jag).

    Smärtan försvan efter ett par dar i alla fallen.
    Men allt är ju individeelt hur man reagerar.

    Hälsningar till alla bloggläsare här.

    Gert

    SvaraRadera
  4. Morrn Gösta! Vad glad jag är att du är hemma igen, har saknat dig verkligen, men Marianne är fantastisk, som har varit stand-in för dig.
    Ja du, det finns läkare som aldrig ger upp och nu händer det verkligen något! Jag håller helt med vad ovanstående skriver och Sonja - vilken otrolig människa - har funnits vid din sida hela tiden!
    Kan inte förklara vad det betyder för mig (oss alla andra med) att du nu äntligen får den hjälp du skulle fått för länge sedn!
    Koppla av hemma nu Gösta, njut av dagen även om du fortfarande har ont. Hur är det med andningen? Hoppas att du får sova om nätterna nu.
    Skickar de varmaste kramar och idag verkligen - CARPE DIEM!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Blev så glad när jag såg och läste Dina egna skrivna ord i dag. Skönt att Du fått en läkare som bryr sig och att Du kommer att få hjälp med Dina besvär! Håller helt med på vad övriga har skrivit idag. Stort tack till Marianne som informerat varje dag. Stort tack till Sonja som är med och stöttar. Hoppas på det allra bästa för Din egen del!
    Sänder de varmaste kramar till Er alla
    från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta och välkommen hem! Vilken glädje att öppna din dagbok idag och få läsa att du och Sonja kommit hem! Skönt att du träffat en läkare den här gången som verkligen går till botten med problemen och gör allt för att lösa dom så du ska må bättre, även om det blir en tur till Sundsvall för mer behandling. Säger det igen - du är en riktig kämpe och trots din sjukdom så tänker du på oss andra, enastående!
    Ett stort tack till Marianne som gett oss information varje dag, stort tack till Sonja som funnits vid din sida hela tiden och också ett stort tack till Sandra som tittat in till dig med jämna mellanrum, vilka härliga och empatiska kvinnor du har vid din sida!
    Hoppas nu ni får en lugn och skön dag! Mina allra varmaste kramar till dig och de dina från Iris.

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta Välkommen hem om än bara för en kort stund. Nu har du något att se fram emot, att få smärtlindring av strålningen. Vet att det hjälper många, se på Gert som ett ex. (vet att du motsatte dig strålning innan, men det är mödan värt)
    Ha det så bra nu du o Sonja, hoppas du kan få lite frisk luft. Här verkar det att bli en underbar helg med sol o värme
    Massor av Kramar
    Maggis

    SvaraRadera
  8. Välkommen hem igen Gösta, gott o se att du orkar skriva igen, ha nu en härlig helg hemma med Sonja hoppas ni har lika fint väder som vi i Göteborg har så ni kan va ute lite oxå, varma kramar till er alla tre. Carpe diem Barbro

    SvaraRadera
  9. Hej alla er som skriver i Göstas blogg!
    Jag vill förmedla ett varningsmeddelande jag fått från min chef.
    Polisen i Stockholm varnar alla för att öppma följande meddelanden med E-post som är märkta med "postcard" eller "vykort från HALLMARK".
    Öppna inte dessa även om det ser ut att komma från en vän. Detta innehåller ett virus som förstör hårddisken direkt och det finns inget antivirus mot detta.
    Sänder detta i all välmening!
    Varma kramar!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  10. Tack Christina för varningen...jag tycker att Du ska tipsa om de här i morgon oxå...eller Gösta kanske kan ta upp de här i morgon bitte...
    Stor kram Ulla..

    SvaraRadera