söndag 1 maj 2011

Första maj

Reserven fortsätter att skriva.
Pappa är trött, trött och trött. Det blev inget storstilat valborgsmässofirande där inte. Kvällen tillbringades lugnt och stilla hemma i soffan. Där kan man låta sömnen komma och gå.

Förhoppningar om att denna dag blir lugn, smärtfri och att andningen sköter sig.

Han hälsar till er alla

Carpe Diem

/Marianne

6 kommentarer:

  1. God morgon den 1:a maj! Jag förstår, att Gösta är så trött, då är det skönt att bara få vara och att få vara hemma. Sonja, du är ett otroligt stöd samt Marianne som är stand in. Hoppas att ni förstår hu oerhört viktiga ni är för Gösta.
    Hoppas, att dagen förflyter lugnt och att andningen sköter sig.
    Här är det soligt, men ganska kyligt, bara +6 än så länge.
    Sänder mina tankar och varma kramar till Gösta och alla er andra somm finns med här.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej och god förmiddag!
    Jag instämmer i förhoppningen att Gösta får en lugn och smärtfri dag och att andningen fungerar som den ska! Tack Marianne för att du håller oss informerade och tack Sonja för att du finns hos Gösta.
    Jag önskar er alla tre en så bra 1:a maj som ni kan ha och skickar mina varmaste kramar till er och främst till Gösta, allas våran kämpe!
    Mina hälsningar och tankar går också till alla andra som finns med på sidan här. Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta,Sonja och Marianne !
    Här var det lugnt med Valborg också. Förstår Gösta att det är skönt att vara hemma i lugn och ro,när man är trött och inte bra . Du är verkligen en kämpe. Jag slumrade också till framför TV en stund efter vi ätit.Jag är väldigt kvällstrött,men pigg på morgonen ( för det mesta).
    Hoppas Gösta att din dag ska bli så bra som möjligt och att du ska slippa har besvär med andningen och övriga obehag. En stor och varm kram till er tre samt övriga här.Önskar er en skön dag.Hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  4. Hejsan Jag instämmer med dom föregående, ha en fin 1 Maj alla, varm kram till Gösta Marianne Sonja. Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta... Hoppas din dag blir så bra den kan bli och bara vila, vila och hoppas du så småningom återfår krafterna. Här har det haglat idag, kallt , så våren kom visst av sig...åtminstone tillfälligt hoppas vi
    Varm Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hoppas du tittar på tv 4 nu kl 18 när manskören sjunger in våren i Lund! Årets höjdpunkt! Kram från Maggan i halmstad.

    SvaraRadera