söndag 29 maj 2011

Fortsatt bedövad

Söndag 29 maj 2011. Denna morgon har inget nytt med sig får fortsätta vänta. Carpe diem         Klockan är 04.38

10 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Jag blir så förtvivlad när jag läser, att du fortfarande har det så jobbigt! Du skriver bedövad, har du känselbortfall eller känner du dig psykiskt bedövad? Bara fortsätta att vänta, det känns omänskligt att du bara skall vänta och vänta. Har du försökt kontakta din läkare? Det måste ju visa sig någon effekt av strålbehandlingen tycker jag.
    Idag skall jag på dop för mitt första barnbarnsbarn, men det blir svårt att känna riktig glädje när jag vet hur jobbigt du har det, Gösta.
    Är så tacksam att du har två starka kvinnor - Sonja och Marianne - som är nära dig. Det är ovärderligt, men du är värd det allra bästa, du starke och empatiska man.
    Jag skickar med varma tankar och kramar och hoppas att dagen kan ge dig litet lättnd och kanske det nu börjar vända till det bättre.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Tänker på dig Gösta varje dag. Ha en fin Mors dag alla Mammor. Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta.Trist att du har det besvärligt.Om du orkar,gå in på Alf Henrikssons dikter och ordspråk.Du kanske har tröttnat på att leta på datorn.Jag vet att du är filosofisk.Vi alla som följt dej genom åren önskar att det bästa sker för dej.Nu åker jag till min mamma med konvaljer.Kram Maggan i Halmstad.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta ! Det fortsätter att vara jobbigt för dig,jättetråkigt att det inte skett någon förbättring.Tänker på dig och hoppas varje dag att det skall bli till det bättre för dig.
    Du får ha en så bra dag som möjligt.Gott att du har Sonja hos dig så får ni njuta av en hembakad bulle eller kubb
    Barndopet var fint den lilla skötte sig bra.Det var mitt tionde barnbarn.Har tre barndop till i det närmaste.Hoppas att jag kan vara med.
    På tisdag ska jag till läkaren och då bli det bestämt om operation.Inget jag ser fram i mot. Men allt måste gå.När jag tänker på dig som har det så kämpigt,får jag inte klagar.
    Kramar och hälsningar i mängder till dig och Sonja samt Marianne.Alla övriga här är också varmt hälsade.Alla mammor ska ha en bra dag i dag på Mors dag.Doris

    SvaraRadera
  5. Hej! Jag säjer desamma. Ha en fin morsdag alla mammor. Min mamma gick bort på morsdag,71 år gammal.Här spöregnar det.Men det kanske behövs.

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta ...jag "hänger" på vad alla andra skrivit idag..Och skickar en tanke till Alla Mödrar idag och till alla andra som har de besvärligt..tänker på Dig och skickar en stor varm tanke till Doris inför tisdagen..dessa dagar att vänta är fruktansvärda.I veckan fick jag besked om 3 st bekanta som fått besked om cancer..så de e lite svårt att vara glad när så människor runt om lider.
    Stor kram till Er alla ...Ulla

    SvaraRadera
  7. Doris, du ska veta, att jag kommer att hålla tummarna för dig extra på tisdag.
    Carpe diem !
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  8. Hälsningar till Gösta och till alla mammor idag
    Doris,lycka till, det går säkert bra....
    Håller med Maggan i Halmstad att du är en filosof, Gösta, det har jag alltid tyckt
    (ösregnar här just nu) Nu skall vi ut och äta en Mors Dags middag om en stund. Ha det bra alla....
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!
    Ingen bättring under gårdagen och natten läser jag mig till och det gör mig ledsen. Hoppas att den här dagen har inneburit någon liten lättnad ändå för dig. En stor varm kram till dig och en till Sonja som finns för dig och som också ska hyllas på mors dag, likaså till Marianne.
    Så håller vi tummarna för Doris till veckan!
    En hälsning också till alla här på sidan.
    Kram från Iris

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Tråkigt att det inte bättrar sig, men jag hoppas av hela mitt hjärta att det snart sker en förbättring.
    Hälsa till Sonja och Marianne. Hälsa vill jag också göra till alla andra på denna sidan.
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera