söndag 15 maj 2011

Å' de' e' söndag morgon...

God Morgon till er alla! Reserven här igen!

Pappas gårdag förflöt lugnt med melodikryss, kaffe med dopp och trav. Senare på kvällen blev det melodischlagerfestival för hela slanten med lite slummer mellan varven. Allergimedicinen verkar också ha effekt, det känns lite bättre i luftvägarna.

Idag blir det till att börja packa inför morgondagens resa till Sundsvall, lite pirrigt, tycker han att det är trots allt. Jag vet ialla fall att resan dit kommer att gå bra. Har fått förhandsinfo om vem som ska köra. Och han är världens bäste taxichaufför, jag lovar. Jag har nämligen haft den äran att träffa på honom ett par gånger. Så det känns tryggt, både för mig och för pappa, att få åka med någon som han känner.

Pappa skickar som alltid en hälsning till er alla!

Carpe Diem

/Marianne

11 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Så skönt, att du Marianne har så lugnande besked att berätta för oss! Allergimedicinen gör verkan, härligt! Förstår, att det känns pirrigt inför morgondagen, men det blir en som ni känner litet som kör.
    Nu hoppas jag och alla vi andra att allt ska gå bra och att Gösta skall få känna något riktigt positivt.
    Här regnar det idag och det är bara 10 gr.
    Skickar med många varma kramar och ett stort tack till dig Sonja och Marianne att ni finns där för Gösta, den fantastiske man som alltid visar så stor medkänsla och alltid har några vänliga ord till oss andra.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Tråkigt att det regnar i Vås jag hade tänkt mig att åka dit.Men är det bara 10 grader då får det vänta till nästa vecka, hoppas på bättre väder då! och så en hälsning till Gösta,Marianne och Sonja ni verkar att vara ett fint sammansatt gäng (team) Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping!

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Skönt att Du känner Dej lite bättre. Hoppas resan i morgon går bra men allt verkar var planerat väl så det ska nog klaffa.
    Den senaste artikeln i Länstidningen kan jag inte få fram, vet ej vad jag gör för del. Kan någon tipsa mej hur jag får fram den. Jag har läst alla tidigare reportage och tyckt dom var jättebra.
    Sänder kramar till Dej Gösta, Sonja o Marianne och givetvis alla övriga!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta.Jag vill önska dig ett stort Lycka Till med resan till Sundsvall och till strålningen som kommer att hjälpa dig att må bättre. Ha en så bra dag du kan....
    Varm Kram till dig och dina flickor
    Maggis

    SvaraRadera
  5. God morgon..Håller med om vad som redan är skrivit..Nu håller vi tummarna för att allt går som de ska..och att lite lindring blir för Dig Gösta..Här har äntligen regnet kommit som så innerligt behövs och inte minst gör att detta eviga pollen stillar sig för en stund..
    Stor kram till Er alla ...Ulla

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta så nu skall du ut o resa igen, skönt att ni vet vem som kör bilen. Du får ha det så bra du kan idag och på resan. En varm kram till Sonja som håller dig sällskap,o till Marianne som uppdaterar Göstas blogg. http://ltz.se/special/gostaskamp Elisabeth den artikeln måste ha fallit bort för jag hittar den inte heller.
    Ha en bra dag alla.
    Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  7. Hej igen! Jag talade med Sandra häromdagen och hon hade inte exakt dag när reportaget kommer in it tidningen. Jag har också tittat varje dag - det kommer!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  8. GRATTIS SONJA PÅ NAMNSDAGEN...Glömde de i glädjen av att få höra de efterlängtande regnet mot rutan..Kram Ulla...

    SvaraRadera
  9. Hej Gösta!
    Sällar mig helt till övriga som skrivit här ovan! Skönt att det känns lite bättre av allergimedicinen du fått från Marianne! Önskar lycka till nu med först resan och sedan behandlingen i Sundsvall. Det blev väl så att Sonja följer med dig och blir hos dig under vistelsen där hoppas jag!
    Mina allra varmaste tankar och kramar till dig, Sonja och Marianne! Och vi ser alla fram mot info från Marianne även under tiden du är i Sundsvall. Ni är tre fantastiska människor!
    Hälsningar Iris

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!Hoppas resan går bra, och att du får hjälp i Sundsvall.Tack till Marianne som informerar oss.Ha de så bra alla här på bloggen.

    SvaraRadera
  11. En stor varm kram till er från Hjördis i Lillhärdal

    SvaraRadera