torsdag 5 maj 2011

Vad händer idag?

Reserven igen..

Fortsatt sjukhusvistelse med flera undersökningar. Gårdagen bjöd på näsundersökning, utan anmärkning (de hittade inga ärtor). Skiktröntgen av hals och nacke, där har inte resultaten kommit ännu. Pappa säger ialla fall att: Just nu är jag nog, trots allt, på rätt ställe. Om något mera händer, så finns ju resurserna här.

Sonja håller honom sällskap, de läser tidningar och löser korsord. Sandra var förbi en sväng igår, så han fick tillfälle att läsa vad som händer på bloggen.

Han hälsar till er alla

Carpe Diem

/Marianne

9 kommentarer:

  1. Morrn! Stort tack Marianne för att du finns och skriver och ger oss info! Tack även Sonja, som så troget finns vid Göstas sida och finns där för honom.
    Nu Gösta, känns det litet tryggare för oss som läser din dagbok. Nu görs verkligen allt för att få fram varför du har det så jobbigt och jag önskar nu att svar kommer med anledningen och att man nu kan sätta in något, så att du slipper andningsproblemen och kan sova om nätterna.
    Jag skickar mina varma kramar till er alla och verkligen att alla som har det jobbigt skall få känna litet lindring.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta,med dina två trogna damer !
    Tack Marianne för ditt dagboksskrivande samt till Sonja som finns hos Gösta som ett gott stöd och även till Sandra som kommer på besök.
    Inte dåligt att ha tre damer som troget finns till för dig.
    Hoppas att problemet med andning ska lösas, så att du kan sova gott om nätterna och att du får lugna dagar också.
    Varma kramar och hälsningar till dig Gösta med dina damer.Även till övriga här. Ha en bra dag ! Doris

    SvaraRadera
  3. Gösta och alla ni andra! Jag följer bloggen varje dag med stort intresse.Glädjer mig åt att
    man nu söker boven till alla problem som du har.Men det är en sak som jag funderar på. Var är alla män?Saknar ni empati för vår sjuke bloggande vän? Har många gånger tänkt att det skulle vara intressant att bara för en dag få vara en mans hjärna.(en absurd tanke) men kanske man skulle finna förklaringar till mycket då!Tack Marianne för att du informerar oss! Får önska alla inblandade en fin dag!
    Carpe Diem!
    Gunnel i Jönköping
    Så en fråga till Christina i V-ås har du en e.post adress? Jag skulle väldigt gärna vilja komma i kontakt med dig!

    SvaraRadera
  4. Gunnel, jag har cstorhag@tele2.se
    Maila gärna om du vill!
    Här är det soligt, men bara 5 gr.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  5. Hejsan!
    Känns bra att få läsa att det görs en hel del undersökningar nu för att hitta orsaken till besvären! Och helt rätt, nu är du Gösta på rätt ställe om något mer skulle hända, vilket vi verkligen hoppas det inte gör.
    Tänker på dig och på din oerhörda styrka!
    Skönt för dig att du har Sonja som sällskap och fantastiskt att Sandra kommer och hälsar på så du får läsa din dagbok med alla hälsningar som skrivs till dig (men du får ju även info från Marianne om det), men Sandra har precis som du stor empati!
    Ha det så gott det går Gösta! Stort tack till Marianne för rapporterna. Varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  6. Hejsan Har läst om Gösta i många år,det har blivit en vana nu att kolla och läsa.
    Bilder på Gösta och olika saker som han gjort en fin bild tycker jag är den när dom väljer blommor för plantering...Jag vill säga Tack till Gösta för mången fin läsning..Nu ska du ta tillvara vad läkarna erbjuder och hoppas att du får bli bättre och får komma hem till våren och vi hoppas på värma också..En styrkekram till dig och dina flickor...

    SvaraRadera
  7. Stort Tack för alla fina rader du har skrivit genom åren Jag har följt dej varje dag i 2 års tid Du är jätteduktig att skriva Hoppas nu läkarna hittar ett bot för dej så du snart får på dejkomma hem och njuta av alla vårblommor EN stor hälsning till er alla från en som tänker mycket

    SvaraRadera
  8. Käre Gösta ! Åhh vad jag önskar nu att de hittar någon bot för dina andningsbesvär så allt blir lite lättare och vilken underbar bundsförvant du har i Sonja, står vid din sida i vått o torrt. Underbar människa..Även Marinne och Sandra också naturligtvis, dina trofasta flickor
    Må så gott
    Maggis

    SvaraRadera
  9. Tänker på er och skickar många många varma kramar till er från Hjördis i Lillhärdal.....

    SvaraRadera