onsdag 11 maj 2011

Trötter...

God morgon alla bloggläsare, reserven här igen!

Rycker in för pappsen idag då han är lite trötter, under isen. Ja, kort sagt tycker att allt är bara sk.. Jag sa till honom, att det är ok att tycka att allt är pest emellanåt, för då uppskattar man de ljusa stunderna desto mer när de kommer.

Ska skicka upp en karta allergimedicin, eftersom jag och min farbror inte tycker om våren, så kom vi på att det kanske är därför som pappa känner sig snuvig? Och en tablett hit eller dit i det stora hela, kan väl varken göra från eller till? Nu är vi på experimentstadiet och alla medel är tillåtna.

Vi bestämde också att när tiden kommer, ska saltpipan med och ligga till höger. De som kommer efter och studerar hur vi levt en gång, kan gott få sig en funderare.... Vad är det för hövding som ligger här månntro?

Han hälsar gott till er alla!

Carpe Diem

/Marianne

11 kommentarer:

  1. Hälsa så gott till Gösta och ge honom en lång varm kram från mig! (så gott det går genom telefonen) :) Han finns i mina tankar. Kram på er alla!

    SvaraRadera
  2. Hej på dig Marianne, jag förstår att Gösta ibland kan känna att allt är sk.... Det är inte underligt efter allt han går igenom nu.
    Du har så rätt, att pröva alla sätt att kunna göra Göstas tillvaro bättre, trots all medicin, är helt rätt.
    Det sista stycket du skrev, har jag svårt att ta till mig, men jag måste kanske det.
    Skickar med många varma kramar Gösta och ett carpe diem!
    Jag hade svårt att komma in på bloggen idag, det kom upp ett felmeddelande att det var "avbrott". Mailade till Gösta, men nu ser han ju att det funkar!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Godmorgon, Jag har följt eran blogg i någon månad nu. Igår var jag hos min pappa som också har prostatacanser. Han var så trött så trött, skall dit idag igen. Försöker vara där för honom och mamma. Ta vara på era stunder ihop. Det försöker jag.
    Hälsningar Kerstin

    SvaraRadera
  4. God morgon ...Så sant de Du skriver ...både med att man har rätt att tycka att allt e bara skit vissa dagar...och på tal om den underbara våren meeeeeeeen vad den för med sig så e de ett rent helvete den här våren...jag och mitt barnbarn har aldrig mått så dåligt någonsin av allt pollen som finns just nu när allt slår ut i en rasande fart och som Du skriver en tablett mer eller mindre vad gör de.
    Nu hoppas vi på ett riktig regnskur som gör att luften blir lite lättare att andas..Saltpipan.. mycke bra...
    Stora kramar till Er alla...oxå till maran...Ulla

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Ja, jag tror absolut att det förvärras av all pollen som far i luften just nu. Våren är inte alltid av godo. Jag måste börja dagen med en allergitablett annars nyser o snörvlar jag hela tiden. Så det kommer säkert att underlätta. Vårt trädgårdsbord...jag torkar av all pollen och efter en stund är det lika gult igen, alltså extremt mycket pollen i år. Hoppas dagen blir lite bättre. Kanske vänta med att gå ut tills allergimedicinen börjar verka...
    Varm Kram till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Marianne ! Gott att reserven finns .
    Förstår fullt ut att Gösta känner att allt är sk.. i bland.
    Han har varit och är en stor kämpe.Orkat skriva sin dagbok trots sin svåra sjukdom med många sömnlösa nätter och andningsbesvär alla resor in till vårdcentralen och sjukhusvistelser m m
    Tror att jag själv tyckt att allt varit pest,
    kände så när allt började krångla för mig.
    Men nu sänder jag de varmaste hälsningar och kramar till Gösta,Sonja,Sandra och till dig.
    Även övriga här,ha en bra dag var rädda om er.
    Doris

    SvaraRadera
  7. Hej Gösta!
    Jag tänker på dig! Hoppas att du kan vila och att du får tillbaka din fantastiska styrka och vilja igen!
    Livet är inte lätt... Jag gläds med er att ni "hittade tillbaka" till varandra du, Marianne och Sonja!!
    Jag har med hjälp av dig, lärt mig att kunna prata om hur jag vill ha det när jag tar steget från jordelivet. Mina barns pappa och min fd man (35 år) hittade vi död i januari och har nu fått ta alla beslut själva eftersom vi inte hade pratat om detta innan. Nu vet vi hur alla vill ha det och det kommer att vara ett stöd i den svåra stunden, när någon går bort. Förhoppningsvis kommer det att bli jag som går först.

    Tack för att du/ni har kunnat prata om det och har låtit oss följa er och det har lärt mig mycket, både när det gäller att drabbas av en allvarlig sjukdom och att ALDRIG ge upp men även inför det svåra... som kommer att hända oss alla en dag.
    Hoppas att du redan imorgon får känna lite bättring Gösta!
    Jättemånga varma kramar till er alla!
    Åsa

    SvaraRadera
  8. Hej Marianne! Tack för att du tänker på oss som varje morgon "klickar in" Gösta. Varma hälsningar till honom och till dej!
    från Marianne i Varberg

    SvaraRadera
  9. Hej och tack Marianne för din info!
    Gösta , du har verkligen rätt att känna dig under isen efter allt du gått och går igenom! Kanske hjälper all pollen som kommer nu till att du känner dig sämre med andningen. Hoppas Mariannes allergimedicin kan lätta upp det hela!
    Du är den störste kämpe jag någonsin "lärt känna" och med den största empati och omtanke om andra, har aldrig träffat på en sån fantastisk person som du tidigare. Och Marianne, du och Sonja är av samma kaliber! Och så förstås Sandra.
    Gösta du finns i mina tankar hela tiden och jag hoppas det har känts lite bättre under dagen idag.
    Marianne, sista stycket i din text om saltpipan vittnar både om livets allvar och humor! Det är skönt och bra att kunna prata även om sådant!
    Många varma tankar till dig Gösta, till Marianne och Sonja och även till Sandra från Iris.

    Varma hälsningar till alla andra här på Göstas blogg.

    SvaraRadera
  10. Jag håller med alla som bloggar till Gösta,jag skriver inte så ofta,men tittar in varje morgon,för att se hur denna kämpe som du Gösta är, har de,de e ju lite dalar ibland,men de måste du väl få ha Gösta,o vila dig nu o tänk inte bara på att du måste skriva i bloggen för oss, som läser i den ,utan tänk på dig själv lite också,du har ju dina närmaste som ställer upp när du inte orkar,så vi får den information vi behöver. Carpe Diem Hälsn. Helge Uppl. Väsby.

    SvaraRadera
  11. Hej Gösta, Sonja o Marianne!
    Hoppas Du mår lite bättre, Gösta. Jag följer Dej varje dag genom dagboken, ett tack även till Marianne.
    Tänker ofta på Dig/Er!
    Senaste artikeln i Länstidningen kan jag inte få
    fram på datorn. Kan någon tipsa mej om vad jag gör för fel?!
    Hälsningar till Er alla från Elisabeth, en med-
    människa från Skåne.

    SvaraRadera