måndag 16 maj 2011

Mot Sundsvall...

Morgon, morgon ! Reserven här igen.

Jaha ja, idag bär det av till Sundsvall. Vilken tur att Sonja kan följa med och hålla sällskap. Gårdagen var lugn och stillsam, det hände inte mycket. Pappsen försöker samla mod och kraft inför resan. Ja, nu kan vi inte göra annat än hålla tummarna.

Han hälsar som vanligt.

Carpe Diem

/Marianne

Ps. Ny artikel finns, http://ltz.se/special/gostaskamp Ds.

10 kommentarer:

  1. Morrn på dig Gösta! Ja nu håller vi tummarna för dig att allt går bra till Sundsvall och att behandlingen du kommer att få där, ger den verkan alla hoppas på.
    Vilket stöd för dig Gösta, att Sonja är med dig och att Marianne skriver - ni är verkligen en fantastisk trio!
    Ja det är påskreportaget som finns i tidningen, Sandra var litet undrande när jag talade med henne,men sade att det kommer fler reportage.
    Det viktiga nu är ju, att allt går bra för dig och att du känner, att vi är månnga här som tänker på dig och de dina.
    Varma hälsningar och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta kan bara hålla med Christina, vi tänker på dig o de dina. Carpe diem Barbro Göteborg

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta.Jag har inte förstått vad du skulle i Sundsvall och göra förrän nu när jag läst reportaget.Ingen rilig resa.Men när du väl är där i stormens öga kommer du att klara det också.Biverkningarna kanske blir svåra men det är inte säkert.Allt klarar man.Så som din dag är skall din kraft ock vara.Snart är du hemma igen.Margaretha i halmstad.puss.

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta samt dina flickor !
    Önskar dig lycka till med din resa och behandlingen. Tänker på dig och Marianne samt Sonja som är med som stöd.Ni är inte glömda.
    Kramar och hälsningar i mängder.Doris

    SvaraRadera
  5. Ja nu hoppas vi alla att du får rätt svar på din behandling...Kramar till dig och flickorna vid din sida...Styrke kram

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta
    Håller tummarna nu så allt blir så bra som möjligt. Vilken tur att du har med Sonja som stöd. Hon är ovärderlig. Och Marianne som sköter om din blogg under tiden du är iväg. Vilken underbar familj du har.
    Varma hälsningar till er alla
    Maggis

    SvaraRadera
  7. Hej på er!
    Har precis läst reportaget i LT, som vanligt fint och berörande skrivet! Sandra du är så duktig på att sätta ord på Göstas tankar och funderingar, tack för det.
    Säkerligen är resan mot Sundsvall påbörjar nu och jag önskar dig Gösta lycka till med behandlingen och framför allt resultatet av den. Kanske kan det ta sina tag med behandlingen, jag vet inte, men med din kämparglöd så fixar du det också. Och som sagt hoppas på gott resultat, så du får må betydligt bättre.
    Skönt att du har Sonja med dig vid din sida och Marianne inte längre bort än en telefon!
    Ni är alla tre värda all uppmuntran och respekt och mina tankar finns med er.
    Många varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  8. Sven Oskar Herbert Lindh16 maj 2011 kl. 20:40

    Hej mina vänner...Sven i Mora här.
    Gösta och jag har pratat i telefon idag och även Skypat. Resan gick bra till Sundsvall och Gösta och Sonja kurar nu på "hotellet". Sonja gillade maten de fått men Gösta sa "tvi" och han visste inte ens vad den skulle föreställa men det finns ju kaffe, tack och lov.Gösta har ju datorn med sig så det är skönt att vi kan Skypa varnadra och ta lite "gubbsnack" när andan faller på. Gösta kände sig också bättre med andningen så månne hjälper denna allergimedicin som han fick via Marianne. Jag passar på att hälsa till Marianne o Janne här också. Och till alla er som skriver på sidan här. Gösta känner att vi är med honom i tankarna så dessa dagar går nog fort så han får komma hem till sin lilla fina stuga igen.
    Vi hörs
    Sven Lindh i Mora

    SvaraRadera
  9. Hej Sven ! Nu använder jag Göstas blogg för att tackar dig för informationen om att Gösta är framme och allt gått bra.Nu kan jag sova gott.
    God natt Gösta,Sonja och övriga här. Doris

    SvaraRadera
  10. Hej Gösta!
    Tänker på Dej och hoppas allt går bra.
    Hälsar även till Sonja o Marianne och alla övriga!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera