onsdag 12 oktober 2011

Din orörda dag

Onsdag 12 oktober 2011. Det kryper sakta mot morgonen denna nya dag. Ingen vet vad som väntar utan den är helt orörd. Du är den förste att röra vid den just där du är och öppna för något nytt. Allt du gör är du först med på din plats.Och ingen kan ta det från dig. Carpe diem              Klockan är 03.27

6 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Du skriver så kloka ord och jag håller helt med dig. Det är precis så jag tänker varje morgon också. Varje dag är ett oskrivet blad. Varje dag blir precis vad man själv (eller andra) gör den till.

    Här är det molnfritt och minusgrader och frostvitt på tak och gräsmattor,allt är tyst inte ens hör jag några fåglar.

    Hoppas Gösta att du och Sonja får en dag där något trevligt händer. Jag får besök av min kusin idag, har inte setts på många år, det ska bli trevligt. Blir nog litet släktforskning också.

    Önskar er alla här allt gott, ta hand om varandra och carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta och Sonja !
    Åter en ny dag och det verkar bli en fin dag.Jag ska ta en promenad i vår vackra park,njuta av höstfärgerna.
    Jag är så tacksam att jag orkar vara ute och gå mina promenader.Helt underbart.
    Önskar dig och Sonja en fin dag tillsammans , även övriga här.Hoppas att ni kan njuta av dagen.Den bli var man gör den till.Alltid finns det något att njuta och glädjas över,även om det i bland känns mörkt och jobbigt.
    Kramar och hösthälsningar från Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...och Sonja
    Jag välkomnar dina filosofiska tankar som är tillbaka. Det får oss andra, antingen vi är friska eller sjuka något att fundera över, vad livet egentligen är.
    Idag är det återigen en strålande höstdag, så ofattbart vackert när man tittar ut med dessa djupröda löv på träden som ännu inte fallit av
    Så idag blir det en "utedag". Hoppas er dag blir så bra som möjligt
    Varm Kram till alla
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och tack för dina tänkvärda ord idag!
    Jag ser med förväntan fram mot vad denna dag kommer att innehålla. En liten tur utomhus vet jag, kanske blir det lite fika sen på eftermiddagen med grannen. Och nu bara att få sitta här inne och se på naturens underbara färgprakt är lön nog att få uppleva.
    Önskar att ni får en bra dag tillsammans och ta väl vara på varandra.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Ja Dina ord i dag är verkligen värda eftertanke.
    Man skyndar sig varje dag för att hinna så mycket som möjligt men det förutsätter att man är någorlunda frisk. Men ibland stannar man upp i detta vackra höstväder o ser naturens alla färger. Det är ju faktiskt inte självklart att man ska kunna se all denna färgprakt som hösten ger.
    Jag hoppas det även är vackert väder uppe hos Er! Då går allting så mycket lättare.
    Hoppas Du och Sonja får ha en bra fortsättning på dagen och att natten blir lugn.
    Kram från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  6. Jag kände ett vemod och en sorgsenhet ikväll när jag körde hem från Laholm.Solen gick precis ner.kanske den sista vid denna tiden då jag kör hem från jobbet.Sen blir det mörkt.På radion hörde jag musik från 60 talet..Det är väldigt starka känslor varje kväll man kan se solnedgången.Suck, men den går ju samtidigt upp till någon annans glädje.Maggan.Undrar om detta kommer in.Skrev när det var nymåne men den kommentaren togs bort.Nu är det fullmåne.

    SvaraRadera