torsdag 20 oktober 2011

Tålamod

Torsdag 20 oktober 2011. Ny dag med nya förutsättningar. Det är tålamodet som ska till. Carpe diem                           Klockan är 03.55

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta/Sonja! Du skriver om ny dag med nya förutsättningar och ett stort tålamod måste till. Jag förstår dig Gösta, väntan på att något skall hända, det kan vara jobbigt. Kan själv känna så vissa dagar. Det skulle vara trevligt om du fick ett besök, prata bort en stund, kanske någon trevlig post eller ett givande telefonsamtal. Ibland är det just det lilla som förgyller ens dag.

    Det är mulet och litet smådimmigt här, 2 gr bara och flera halkolyckor har redan hänt. Idag tänkte jag tillsammans med några vänner gå och lyssna på jazzmusik - en förening anordnar det. Musiken förgyller alltid ens dag, vet inte om du själv känner så.

    Jag hoppas att du, de dina och alla andra här får en dag som blir att minnas.
    Skickar med många kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. God morgon Gösta,
    Mitt tålamod har redan satts på prov denna morgon..redan kl 05.30 rättare sagt. Jag har nämligen flyttat och med det innebär bl a att jag ej kan ha bredband via kabel som var så bra i lgh, utan nu i mitt lilla radhus ska det vara via telejacket, o ett modem. Jag sov dåligt, var förväntansfull nu när jag varit utan dator nga veckor. Men, det var inte så enkelt, man skulle skriva in en massa krypteringsnycklar etc, som stod med så pytteliten text, att jag, som är synsvag, fick använda mina starkaste glasögon, 12X först. + ett superförstoringsglas. Skrev ju naturligtvis fel,ett flertal ggr t o m...missade en siffra här och där..och fick börja om igen..Ja, det är vad jag hittills sysslat med idag. Och, som ni ser så har jag lyckats! och får åter igen ta del av din blogg Gösta och följa er andra trogna läsare. Nu har jag kanske ropat hej innan....man vet ju ej om det funkar när jag startar om datorn....
    Hoppas på en bra dag.
    Kram från Ingalill i Trollhättan

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta
    Något så litet som ett äkta leende från en medmänniska, att läsa en fängslande bok, lyssna på musik som säjer en något kan förgylla din dag. Och att ta korta promenader som stärker musklerna även om det tar emot. Övning ger färdighet. Strålande solsken idag igen, åter en vacker höstdag att vara tacksam över.
    Må så gott önskar jag er alla
    Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta och din allt i allo Sonja!
    Hoppas att solen lyser upp dagen för er och att ni får njuta tillsammans.
    Här är strålande höstväder efter en regnig dag i går.Men då bjöd grannen på förm.fika och det förgyllde tillvaron.
    I dag ska jag besöka en dam som jag är godman för.
    Hon behöver lite uppmuntran i sin ensamhet.
    Kanske att du och Sonja får ett besök som kan förgyllar dagen.
    Jag önskar er en trevlig dag.Kramar och hälsningar Doris.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta!
    Hoppas din och Sonjas dag varit bra så här långt! Jag själv har ägnat mig åt att lyssna mycket på musik och handarbetat en del. Vädret har inte inbjudit till någon utevistelse precis, men tittar man ut så ser man alla vackra färger i naturen och det som komplement till kaffestunden har gjort min dag värdefull.
    Önskar nu att resten av allas vår dag blir trevlig och speciella tankar går naturligtvis till dig och Sonja!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera