lördag 29 oktober 2011

Missad spark

Lördag 29 oktober 2011. Många dagar kan du passera men lordagen kan du inte. Carpe diem  Klockan är 05.16

6 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra vänner här. Ja du har rätt, lördagar är viktiga dagar med Melodikrysset i synnerhet. Hoppas ni alla klarar det.
    Dagar där det inte händer något särskild faller lätt i glömska, medan dagar där det har varit något speciellt, glädjande, sorgligt, spännande - ja de dagarna minns man.

    Idag blir det en dag för mig att minnas, ska till min dotter och fira ett barnbarn som blir 18 år, det ska bli trevligt. när man ser hur ens barnbarn växer - de är mellan 13-25 år nu, ja då behöver man inte se sig i spegeln för att känna hur gammal man blivit.
    Jag önskar dig en minnesvärd dag Gösta och alla andre med.
    Ta hand om varandra!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Ingalill i Trollhättan29 oktober 2011 kl. 11:11

    Hejsan Gösta och alla vänner,

    Hoppas natten varit god.
    Jag rostade mina 2 brödskivor och satte mig tillrätta med melodikrysset, men jag stupade redan på andra frågan, hip-hop är inte min musikgenre, och inte musikaler heler, och inte nästa....så som ni kanske förstår blev det inget kryss för mig idag, alldeles för svårt. Hoppas ni andra har bättre allmänkunskaper i musik. Jag fick läsa tidningen istället i lugn och ro, men allt handlade ju om SAAB, jag bor ju i Trollhättan, så det är inte soå konstigt. Men det har varit konstigt hela dena "cirkus" , ena dan kaputt, nästa stormrikt. Jag vet då inte, och orkar ej heller följa denna mastodontroman...
    Nog om det, min kära tjocka och lata katt vågade igår kväll äntligen, efter 3 v, sticka ut huvudet genom altandörren, (vi har flyttat till radhus nu på landet så jag har hoppats att han ska återgå till att vara utekatt, som han var innan jag fick ta hand om honom,)det gick ett par minuter och vips kom han "inrusande" med skräckslagen blick, ögonen var stora som tefat, jag tittade snabbt ut genom fönstret, och vad fick jag se, jo en räv! som såg ett skrovmål försvinna in..Månsen serverad på silverfat!! Räven blev rädd och sprang över gärdet. Månsen var mer än rädd, han kröp raskt under sängen, låg där en stund, men gick sen och tittade ut i rummet, för att snabbt krypa tillbaka igen. Ja, inte vill han bli "fredagsmys" för en räv, inte...Så nu får vi se om han vågar sig ut mer, tror inte det...
    Nu ska jag sätta på "hurran" för mor, syster och svåger kommer på en fika.
    Ni får ha en bra dag allesammans.
    Kramar från Ingalill

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Sonja !
    Även övriga dagboksskrivare.
    Är nu åter hemma,det känns skönt ,även om några dagar till på sjukhuset hade varit bra.Allt har gått bra med operationen och nu är det att ta det lugnt och inte lyfta något.Operationen tog längre tid därför att det var ett större bråck.Hoppas att dom sytt ordenligt denna gång.
    Tack Gösta och alla dagboksskrivare för er omtanke.Trots dina egna bekymmer tänker du på oss andra du är en klippa.
    Ha det nu så gott denna lördag.Kramar och hälsningar till er alla från Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja!

    Hoppas Ni haft en trevlig lördagsförmiddag med kryss och allt. Jag löser gärna korsord men har aldrig löst melodikrysset. Lördagarna för min del går oftas till veckohandling o städning.
    Blev så glad när jag läste att Doris kommit hem igen och att operationen gått bra. Ta det nu bara försiktigt!
    Önskar Er alla en bra fortsättning på lördagen!
    Kramar till Er alla från Elisabeth, en medmänniska från ett dimmigt o grått Skåne.

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta & Sonja
    Idag var det tjock, tät dimma när man drog upp rullgardinen. men det "sköna" höstvädret verkar hålla i sig, åtminstone här nere i söder. Hörde på väderprognosen att vad de kan se så kommer november att bli lika mild. Jag välkomnar det, tycker det räcker med snön de andra månaderna av vintern även om det lyser upp. Till jul kan det få falla lite snöflingor. Ha en bra lördag alla här på bloggen. Vad roligt, Doris, att operationen gick bra och att du är hemma igen. Nu går det bara framåt dag för dag
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera
  6. Hej Gösta!
    Hur gick det idag för dig och Sonja och kanske också Sven med Melodikrysset. Jag lyssnade en stund, men det gick inget vidare, så jag gav upp. Har nu varit ute och gått en promenad i det vackra höstvädret och ska alldeles strax ta en fika ute på altanen (får ta lite varmt på mig). Hoppas att allt går sin gilla gång för er och att ni också kan ta en god fika med hembakat.
    Trevligt att läsa att du Doris kommit hem från sjukhuset och att allt gått bra. Ta det nu lite lugnt i början bara.
    Ha nu en fortsatt bra dag och kväll önskar jag Dig Gösta och hela din dagboksfamilj!
    Varma kramar Iris

    SvaraRadera