söndag 16 oktober 2011

SÖNDAG

Söndag 16 oktober 2011. Ny dag nya tider. Carpe diem                                 Klockan är 04.23

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta och Sonja och alla andra här. Hoppas du har haft en skaplig natt Gösta och kan börja denna dag med att vara utvilad. Här är det dock en som försovit sig, vaknade inte förrän 9!

    Idag blir det en liten tur till Eskilstuna med min dotter och deras barn. Var ett tag sedan jag var i Eskilstuna, så det blir kul.
    Igår var det kryssdags, klarade det efter litet hjärn-grubbleri och skickade in. Hoppas det gick bra för er också i kryssgänget.

    Hoppas dagen blir lyckad för er alla, att något positivt händer och ta hand om varandra.
    Skickar med ett carpe diem!
    Christina (inis) V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Efter en förmiddag av tät dimma och flera minusgrader på morgonen så har nu dimman försvunnit och en härlig höstsol skiner från en klarblå himmel. Trädens grenar är alldeles stilla och det är alltså en helt fantastisk hösteftermiddag. Nu är det dags för en liten promenad ut i naturen och sedan en god kopp kaffe.
    Hoppas natten har varit lugn och att också Sonja och du kan ta en liten tur ut på tomten och få lika fin höstluft som jag nu ska hämta mig.
    Önskar en bra dag och kväll för er och för alla andra och skickar de varmaste kramarna och tankarna från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta o Sonja ! Hoppas att natten och även denna dag varit bra för er.
    Här är stålande väder,efter att suttit inne och stickat mössor till en insamling,kände jag att det var dags för en promenad i detta sköna höstväder.
    I morgon bär det av till Örebros universitetssjukhus
    med gubben och se om dom där finns hjälp att få,så att det bli bättre med seendet.Gott att jag slipper köra eftersom min syn försämrats och jag inte fått mina nya glasögon.
    Önskar dig och Sonja en fortsatt bra dag och en god natt.Hälsningar och kramar till er och samtliga här.Sköt om er ! Doris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta o Sonja
    Även denna söndag har varit fin med sol under eftermiddagen(förmiddagen mulen)så det blev lite gjort av höstens sista arbete i trädgården. Skönt så länge det vackra vädret varar. November brukar vara grå och dimmig. Hoppas ni har haft en skaplig dag uppe i Jämtland också.
    Varm Kram till alla
    Maggis

    SvaraRadera