lördag 8 oktober 2011

Personalproblem

Lördag 08 oktober 2011. Efter en natt bör man vara utsövd. Men icke. När hemsjukvården inte klarar att sköta sina åtaganden blir det störningar utöver vad som det är annars och sömnen blir därefter. Nu är inte alla sådana men det finns dom som inte borde jobba med människor. Carpe diem                                     Klockan är 04.08

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Det låter som om du haft en kämpig natt och hemtjänsten inte gjort vad de skulle. Tyvärr måste jag hålla med dig, man hör ibland att det inte fungerar som det ska och alla kanske inte är lämpliga att arbeta med människor.

    Har du möjlighet att ta tag i detta och få till en ändring? Du ska inte behöva ha det jobbigt, allt ska fungera tycker man.
    Det finns riktiga änglar också, det måste vi komma ihåg, men att hitta dem?

    Hoppas att dagen idag ger dig möjlighet till litet extra sömn och att du och dina kryssarvänner tillsammans fixar Melodikrysset. Kanske Sonjas goda bullar och mat ger dagen en guldkant.
    Här är det soligt men kallt, bara 4 gr och nu är det väl höst ändå.
    Önskar dig och alla andra här en skön dag, ta väl hand om varandra.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Ser att du haft problem med hemtjänsten under natten, vilket gör mig jätteledsen. Som Chritina skiver så är en del personer inte lämpliga att arbeta med människor och där borde arbetsgivarna vara mer observanta än vad dom är numera. Har själv stått vid sidan av min far och sett hur några personer från hemtjänsten inte uppträtt vare sig kompetent eller emotionellt korrekt och det är beklagligt.
    Hoppas du har någon vettig person inom hemtjänstens ledning dit du kan framföra vad du känner och kräva att du får den proffshjälp du så väl behöver. För det finns fina människor inom hemtjänsten också, som gör fantastiska insatser.
    Hoppas du haft bra dag hittills idag tillsammans med Sonja och att ni lyckades med krysset och att resten av dagen förflyter bra.
    Varma kramar till er från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta...Hoppas du får bättre hjälp från hemsjukvården inatt. Trots allt finns där många underbara människor också. Idag har det varit en skaplig höstdag, soligt och kyligt men ingen blåst(skönt) Nu skall vi laga lite mat, ikväll blir det kinawok med massa grönsaker. Önskar alla här en skön lördagskväll och särskilt till Gösta o Sonja

    SvaraRadera
  4. Nej, nu glömde jag namnge ovan kommentar
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera