fredag 28 oktober 2011

Helgvila

Fredag 28 oktober 2011. Veckoslutet närmar sig och arbetsveckan är slut. Nu kommer vila och rekreation för att på nytt ta sig an arbetets mödor. Ta rätt vara på vilan så den ger full kraft till vardagen. Carpe diem                                       Klockan är 04.14

4 kommentarer:

  1. Hej Gösta och alla andra!

    Gösta, du har helt rätt att man måste vila emellanåt för man ska orka med vardagen. Vi har haft väldigt mycket att göra på jobbet i några veckor nu. Så jag funderar snart på att ta ledigt ett par dagar i samband med helg för att återhämta mig. Hans i Tidaholm

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta och alla andra här i bloggen!
    Som vanligt läser jag dina kloka ord och du skriver inget om hur natten varit, så jag hoppas du har kunnat vila ordentligt.


    Ja en vecka går otroligt fort och att kunna koppla av under ett veckoslut är så viktigt. Man behöver ladda batterierna.
    Jag är själv pensionär, jag tycker jag har alltför mycket egentligen att göra. Föreningslivet tar sin tid, dessutom mina barn och barnbarn samt... jag har upptäckt hur mycket glädje man kan ge till andra i sin omgivning bara genom ett besök, ett telefonsamtal m m. Att inte längre vara i arbetsför ålder innebär inte att man behöver bli "utanför".
    Tänker på dig Gösta, så mycket du betyder för så många, sprider verkligen guldkant på mångas tillvaro. Du är en kämpe!
    Imorgon är det dags för Melodikrysset igen, då hoppas vi att bloggens kryssargäng klarar det med glans.
    Vill påminna alla om att ställa tillbaka klockorna 1 timme under helgen, tycker det var häromdagen man satte fram klockorna!

    Jag önskar alla en bra dag, ta hand om varandra och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Vaknade idag till en vit värld,dvs mycket tät dimma. Ser fortfarande knappast grannhusen, bara svaga konturer. Dagen får utvisa om dimman lättar eller inte, och under tiden får det bli lite inomhusaktiviteter, tända lite ljus fram mot eftermiddagen och njuta av fika och förhoppningsvis god musik på radion.
    Jag önskar att Sonja och du får en god dag, vilar och att ni också njuter av gott fika och tända ljus och vilar upp inför Mel-krysset imorgon. Ta hand om varandra och det gäller även alla andra här på bloggen.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Go´kväll Gösta och alla "bloggare"

    Ja, man behöver vila sig ibland, jag är tyvärr förtidspensionär, men har då istället lyxen att kunna ta igen mig när jag blir trött och har väldigt ont. Många stressar nästan ihjäl sig på arbetet, många skulle behöva stanna upp en stund och fundera över om livet går ut på, och är värt, att slita ut sig i förtid...

    Imorgon blir det Melodikrysset med rostat bröd (som vanligt). myslördag...

    Ha de´gott nu alla och sussa sött.

    Nattisar från Ingalill i Trollhättan

    SvaraRadera