fredag 7 oktober 2011

FREDAG

Fredagsmorgon 07 oktober 2011. Ännu en natt till ända. Carpe diem                        Klockan är 04.33

3 kommentarer:

  1. God morgon Gösta och Sonja!
    Skönt, att du haft ytterligare en natt, förhoppningsvis utan problem.

    Idag blåser det ordentligt här och det verkar bli soligt. Redan fredag och man undrar: var har veckan tagit vägen? Tiden går så fort.

    Man ser det på annat sätt med: igår såg jag att man redan säljer julskinka i affären och även har juldekorationer och pynt framme vid kassorna! Vem vill köpa julskinka nu? Även viss julskyltning förekommer. Jag minns när stora julskyltningsdagen var i månadsskiften nov/dec, då var det litet högtidligt.

    Nu har jag undrat färdigt, nu hoppas jag istället, att du får en bra dag Gösta, kanske inte lika blåsigt som här. Blir det kanske en litet tripp utomhus?

    Jag är så imponerad över Svens ord om "bull-posten" från dig, så idag ska jag ta med mig litet hembakta kanelbullar och besöka några äldre människor jag vet för att ge dem en liten guldkant på dagen.

    Ha en bra dag alla här, blås inte bort!
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Förhoppningsvis har din natt varit lugn och ganska så problemfri! Precis som hos Christina så blåser det förfärligt hos oss här i mörka Småland också, men vi har en klarblå himmel idag. Igår eftermiddag var det skyfall och näst intill storm, så nu vet vi att det är höst.
    Jag önskar dig och Sonja en så bra dag ni bara kan få och att ni har några kanelbullar kvar till kaffet idag också!
    Till alla i Göstas dagboksfamilj önskar jag också en bra dag!
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta, så har snart denna fredag också passerat och kommer aldrig åter. Ikväll får det bli fotboll samt Skavlan. Tomas Tranströmer fick årets Nobelpris. Jag har tänkt länge köpa något av honom men aldrig blivit av, han skall skriva sån underbar poesi om människans innersta, vilket jag gillar. Så nu skall jag skicka efter Sorgegondolen som han skrev efter han fick sin stroke. Den har hjälpt många människor som haft det jobbigt. Det sägs att efter att ha läst honom så sker en förändring hos en(till det bättre) Hoppas du haft en bra dag ihop med Sonja. Här blåser det riktig höststorm men har varit ute en stund i em och höststädat trots blåsten....har också varit lite kreativ och varit ute o plockat fina höstlöv som jag sedan gjutit i betong och skall måla i höstfärger..Hmm, får se hur jag lyckas
    Varm Kram till alla vänner på denna sida
    Maggis

    SvaraRadera