tisdag 11 oktober 2011

En ny dag

Tisdag 08 oktober 2011. Dagen är här.Inget nytt. Carpe diem                        Klockan är 04.52

4 kommentarer:

  1. God morgon Gösta! Förstår att du har haft en lugn natt och möter denna höstdag utvilad. Ja det är verkligen höst nu, bara 3 gr ute ännu, men hög luft.

    Idag är det "dagen efter" för mig, en dag i eftertänksamhetens tecken, hoppets tecken och tacksamhetens tecken. Begravningen igår var känslosam men vacker och högtidlig. Jag tackar alla er, som tänkte på mig. Jag kände att ni fanns med i tankarna och stöttade mig!

    Jag hoppas att denna nya dag ger dig något positivt Gösta, kanske ett besök, kanske Sonja bjuder på något gott . denna fantastiska människa! Jag är uppriktigt glad, att ni båda två tillsammans tar vara på dagarna och gör det bästa av dem.
    Allt gott önskar jag er samt alla andra här i bloggen!
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Morrn på er båda !
    Nattens mörker är förbi och en ny dag till vårt förfogande.Hoppas att du Gösta och Sonja och även övriga här kan njuta av dagen,även om hösten mer och mer ger sig till känna.Solen har tittat fram en liten stund för övrigt är det blåsigt.
    Jag ska ta en promenad om regnet håller sig borta.
    Jag är så tacksam för att jag känner mig mycket bättre det har varit två jobbiga år som gått på envishet. Nu är det bara operationen som ska ske den 26 okt, men det skall säkert gå bra
    Kramar och hälsningar till er båda och övriga här.
    Från Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Idag vaknar jag till en strålande höstdag med klarblå himmel, helt vindstilla och c:a 10 gr plus. Så idaga blir det lite utevistelse för att inandas den höga fina luften och låta ögonen njuta av höstens alla färger.
    Hoppas din och Sonjas dag blir riktigt bra, att ni också kanske kan gå ut på tomten en stund och njuta lite höstluft (om vädret tillåter).
    Varma kramar till er och till alla andra från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta

    Ett tag sen jag hälsade på här men nu kikar jag in med varma kramar och hälsningar från Lillhärdal, här har blivit kyligt nu och den första snön har kommit // Hjördis

    SvaraRadera