måndag 24 oktober 2011

Oskrivet

Måndag 24 oktober 2011. Vet ej vart dagens skrivelse tagit vägen. Ber om ursäkt för det. Carpe diem                                           Klockan är 10.27

3 kommentarer:

  1. Hej Gösta o Sonja
    Tur att du skrev om så vi dina trogna beundrare kan andas ut igen. Trodde nog det var något tekniskt,men för det mesta fungerar det ju. Jag vill önska Doris Lycka till med operationen, Tror det kommer att gå så bra, med den rätta inställningen. Idag är det en mulen gråkall dag, men jag önskar alla en varm och ljus dag trots vädret. Tänd några ljus och känn välbefinnandet.
    Varm Kram till alla
    Maggis

    SvaraRadera
  2. Morrn Gösta! Inte ska du be om ursäkt, det är sådant som händer med datorerna - de lever ibland sitt eget liv! Blev mycket orolig när jag inte såg dina varma rader på morgonen, hoppas allt är bra.

    Jaha, en ny vecka igen, tiden går så fort, nu får vi hålla tummarna för Doris och hoppas att operationen går bra för henne.
    Var nyss och köpte litet mjölk, det känns grått och är kulet ute, verkligen.

    Jag är glad att alpina VM startat igen. I helgen var första slalomåken, herrar o damer, sedan tar det några veckor till innan det "brakar" igång på riktigt. Det blir mycket TV-tittande för mig, då jag försöker följa alla tävlingar. Svårt egentligen att fatta hur duktiga deltagarna är, att åka i dessa höga hastigheter - men det händer olyckliga fall med...

    Jag hoppas att alla här i dagboksfamiljen får en bra måndag, skickar med ett carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Glad att du upptäckte att dagens anteckning ramlat bort av någon anledning och skrev igen. Tekniken ställer ibland till det för oss alla.
    Hoppas att er dag har bjudit på något positivt att lägga in i minnenas bank. Jag har varit på liten kaffestund hos grannen och haft det riktigt trevligt.
    Önskar er och resten av alla läsare/skrivare en fortsatt bra eftermiddag och kväll, så läses vi i morgon och allas våra tummar håller vi för dig Doris och ser fram emot att få höra ifrån dig efter att du kommit hem igen.
    Varma tankar och kramar från Iris

    SvaraRadera