tisdag 25 oktober 2011

Önskedag

Tisdag 25 oktober 2011. Ny dag utan något störande. Lycka till Doris med operationen. Ser fram mot en dag med goda förutsättningar i sitt följe. Carpe diem                             Klockan är 04.08

4 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, hoppas att natten varit bra för dig.
    Ja, vi får hålla tummarna för Doris att hennes operation ska gå bra.
    Idag är det riktigt dimmigt ute, man ser inte huset mittemot, så det känns mysigt att vara inne med några tända ljus och litet gott kaffe med färska kubbar.

    Idag har jag tänkt att gå en promenad med ett antal hundägare boende på området. Vi brukar göra det då och då. Tänk, har man en hund så får man så lätt kontakt med andra hundägare. Jag har ju ingen egen hund, men brukar ofta ta hand om dotterns lilla chihuahua. Hoppas att dimman lättar och vi får litet sol.

    Jag hoppas att alla andra här i dagboksfamiljen får en skön dag, som gör den till en dag att minnas.
    Många varma hälsningar till alla, ingen nämnd och ingen glömd.
    Carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta o Sonja !
    Jag önskar er bra dagar framöver.I morgon bär det i väg.Tack alla ni för er omtanke jag tänker på er också ingen nämnd och ingen glömd.
    Ha det nu så gott!Kramar och hälsningar från Doris.

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Här en hälsning från ett soligt och höstfint Småland. Hoppas att ni har det lika fint hos er och att ni kanske kan ta en liten utevistelse och insupa lite frisk höstluft och också att ni övrigt har det så gott det går.
    Önskar också en fortsatt bra dag/kväll/natt för dig och Sonja! Även en hälsning till Marianne och övriga här på sidan.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta & Sonja
    Redan har det gått två dagar av denna vecka. Tiden flyger iväg, och det verkar vara så för alla, både de som arbetar och de som är pensionärer. Idag har det åter varit fint höstväder, härligt. Hoppas att något bra har hänt under dagen. Alltid finns det något litet guldkorn, gäller bara att se dem. Önskar alla en fortsatt bra kväll
    Varm Kram
    Maggis

    SvaraRadera