måndag 17 oktober 2011

Ny vecka

Måndag 17 oktober 2011. En ny vecka med nya utmaningar. Carpe diem       Klockan är 05.13

5 kommentarer:

  1. Morrn Gösta, Sonja och alla andra här i bloggen.
    Ja, nu börjar en ny vecka och som du säger Gösta, med nya utmaningar.
    Jag sitter här med några tända ljus, det är mörkt ute fortfarande, lugnt och stilla, men jag känner värmen från alla er som skriver här.
    Ingen vet vad som kommer att ske denna vecka, kanske positiva saker, kanske svåra prövningar, vi får göra det bästa av de situationer vi hamnar i.

    Jag hoppas nu att denna dag blir en dag som är bra för oss alla och skickar med ett carpe diem.
    Varma hälsningar
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta!
    Vaknar idag igen till en dag som inleds med mycket dis och dimma. Men nu efter några timmar ser det ut att lätta lite och kanske solen kan bryta fram lite.
    Spännande med både ny vecka och ny dag, undrar vilka utmanaingar som väntar oss. Facit får vi inte förrän dagen och veckan är slut. Men vi hoppas självklart att det mesta blir positivt.
    Jag önskar dig och Sonja en bra dag där kanske något positivt inträffar att glädjas åt.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Återigen en sån där underbar höstdag. Vi har nyss tagit en promenad utmed sjön. Höstträden speglar sig i sjön, vackert. Det påminner om en lika vacker oktoberdag i börja av 90-talet. Vi var ute på sjön i vår båt och beundrade alla dessa speglingarna i sjön(går inte att beskriva) Emellertid, vi hade fikakorg med oss och skulle gå iland på en ö och fika. Men något hände, PLASK...så hade jag ramlat i med vatten upp till midjan. Så det blev en snabb hemfärd istället för fika. Men det är sådana händelser som etsar sig fast i minnet. Jag önskar er alla en fin dag och hoppas på någon liten utmaning för dig Gösta under veckan
    Hösthälsning o kram
    Maggis

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Hoppas Din/Er dag har varit lugn o skön och kanske har det hänt något upplyftande!
    Här i söder har det varit soligt men lite kyligt. Jag har varit ute och plockat två liter hösthallon. Blev förvånad eftersom det varit frost vissa nätter. Dom var jättegoda. Skulle gärna delat med mig om jag kunnat!
    Ha en bra kväll och natt!
    Kram Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta o Sonja !
    Nu har denna dag gått till ända det har varit en lång dag,Steg upp kl 0.5:15 och 7.30 startade vi resan till Örebro och var åter här 19.00 då har vi avverkat 61 mil.
    Snart bli det ny resa när gubben ska får en ny hornhinna. Vilket ska bli skönt för honom,om det nu lyckas.
    Hoppas att du och Sonja har haft en bra dag och ni har kunnat njuta av dagen.Kramar och hälsningar till er båda och till övriga här.Önskar en god natt med skön sömn. Doris

    SvaraRadera