söndag 30 oktober 2011

Tidsförändring

Söndag 30 oktober 2011. Välkommen hem Doris. Som ni ser har tidsomställningen haft dålig inverkan plus att krysset gick dåligt. Hoppas att det inte fortsätter i samma stil utan att det blir en bra dag. Allt är annars som vanligt, smärtbekämpning och Sonjas omvårdnad med allt vad det betyder. Alla ni sjuka hoppas på lindring med allt vad som krävs. Carpe diem                        Klockan är 06.35

5 kommentarer:

  1. God morgon på dig Gösta och alla ni andra! Ja nu har vi kommit tillbaka till normaltid/vintertid eller vad man kallar det.

    Välkommen hem Doris! Har tänkt mycket på dig och nu hoppas vi, att du vilar, tar det lugnt och inte lyfter eller bär på något. Låt allt ta sin tid!

    Ja Melodikrysset var knepigt igår, fick ta hjälp av ett barnbarn, då gick det bra.
    Igår var jag och firade just ett av barnbarnen som fyllde 18 år, det var kul att träffa alla igen där. Jag åt för mycket mat och tårta, så idag blir det att hålla igen litet.

    Tänker även på dig Gösta, du kämpar med att lindra smärtan, Sonja är otrolig också som finns där vid din sida! Ni båda är värda allt!

    Idag är det mulet, men ganska varmt 9gr, kanske blir det en promenad med barnbarnets hund senare.

    Undrar om någon av er lyckades se Jupiter och några av dess månar igår? Jag var ute, det var inte molnigt, men inte såg jag något! Man skulle kunna se det med blotta ögat, men inte jag, tyvärr.

    Hoppas att dagen blir trevlig för er alla, ta hand om varandra och jag skickar med många varma kramar och ett carpe diem!
    Christina V-ås

    SvaraRadera
  2. Hej Gösta o Sonja !
    Hoppas att din dag bli en bra dag,trots att du kämpar på med din smärtbekämpningen.
    När jag låg och väntade på min tur för operationen
    gick mina tankar till dig berättade för min sänggranne vilken kämpe du är och din omtanke om oss
    som skriver i din dagbok.
    Det blev inget melodikryss för mig i går,Jag får väntar till nästa lördag.Jag kan göra en koll på webben,men lyckades inte ni proffs går jag säkert bet också.
    Har nu en fortsatt skön dag!Kramar och hälsningar från Doris

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Här kommer en hälsning från en halvgrå dag, men ganska varmt ändå ute.
    Jag hoppas dagen inte har fortsatt tidsomställningens dåliga inverkan, utan att ni har det så bra ni kan. Sonja är en riktig klippa i ordets alla bemärkelser, tänk vilken lycka att ni återfann varandra och självklart också Marianne. Det är en som en saga, och en underbar sådan som sprider glädje till oss alla.
    Nu är det kaffedags och sen tid för lite korsord och att bara njuta av resten av dagen, vilket jag hoppas att ni också kan.
    Varma kramar från Iris

    SvaraRadera
  4. Hej Gösta!
    Jag hoppas också att Din/Er dag har varit bra och att Ni kommit i kapp tidsomställningen.
    Håller med Iris att det är som en saga att Du, Sonja o Marianne har hittat varandra igen.
    Jag säger också som många andra "Du är en kämpe" och hoppas Ni/Vi får behålla varandra länge än.
    Här nere i söder har det, precis som igår, varit grått, disigt och dimmigt.
    Kramar från Elisabeth, en medmänniska från Skåne

    SvaraRadera
  5. Hej Gösta
    Idag har det varit en ovanligt "låång" söndag som inträffar en gång om året. Nu blir det mörkt redan kl 16.00 på em här så nu går vi oundvikligen mot mörkare tider och närmar oss vintern. Dags att ta fram tjocka varma kappan och pälsmössan. Ändå är det en tjusning med årdtidsväxlingarna. Så snart kommer vi isprinsessor till Mora och utövar våra konster.Hoppas ändå att denna söndag varit bra för dig & Sonja. Lite extra krysslösning kanske, själv löser jag sudoku i tid och otid, blivit ett riktigt proffs.
    Varm kram till er och alla bloggare här
    Maggis

    SvaraRadera