torsdag 7 juni 2012

Dagboksbloggen

                                                                      Torsdag 07 juni 2012   klockan 06.56.   Dagen verkar lite osäker ännu. Vet ej vart det bär hän. Det är många som läser bloggen men det finns ändå böcker kvar om första året efter diagnosen.Det vore trevligt om de sista böckerna tog slut för att bereda väg för något nytt. Hoppas dagen kommer med något att glädjas åt. Väntar nya besked om Sonja också. Carpe diem

10 kommentarer:

  1. Morrn Gösta. Ja nu har vi ytterligare en dag som vi inte vet något om ännu, men jag hoppas att dagen för med sig något positivt och att du får några glädjeämnen Gösta. Vi hoppas alla att det ska gå bra för Sonja och att hon snart är hemma hos dig igen. Skicka varma kramar till henne när du talar med henne!


    Gösta, jag föröker göra vad jag kan för att informera alla jag känner om din bok, så jag hoppas att flera köper den. Den kommer att ge människor mycket att lära av dina kloka ord, din kämparanda och att aldrig ge upp. Flera av dem jag känner har denna svåra sjukdom.

    Har inga planer för dagen - tar den som den kommer, blir litet pyssel inför barnbarnens studentexamen på fredag.

    Önskar dig Gösta, Sonja och alla vänner här en så bra dag som det går.
    Carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  2. Gomorron Gösta....Jag har fått kontakt med prostataföreningen här i länet och de har lovat att ta med din bok i sitt nästa månadsbrev som blir i augusti. De skall också lägga ut info om boken på sin hemsida så fler kan se att den finns. Hoppas denna lansering ger bra gehör. Skall se om det går att pusha ytterligare. Fick ytterligare tips från dem. Till läsarna här: Boken finns att köpa på Adlibris näthandel samt Bokus och Bokia bl.a. så snälla ni som läser: Köp om ni inte redan gjort det. En värdefull bok att ha i sin bokhylla om prostatacancerns första omtumlande skede. Och vackert omslag dessutom.

    Här är soligt idag, har nyss hängt ut sängkläder från sovrummet på balkongen inför städning
    Gösta och alla övriga vänner, ha en fin dag och må så gott ni kan. Hälsa till Sonja....
    Varm Kram
    Maggis
    Carpe Diem !

    SvaraRadera
  3. Hej Gösta!
    Hoppas din dag har burit något positivt i sitt sköte och att du fått nya bra besked om och från Sonja.
    Har suttit nu och kollat lite ang prostatacancerföreningarna i Sverige och även den nationella föreningen. Läser att Maggis kontaktat sin länsförening och kanske kunde nationella föreningen hjälpa till med info om boken i såväl medlemsbrev som på alla lokalföreningars hemsidor. Själv har jag svårt att lova att kontakta föreningarna, då jag bland annat har en del talsvårigheter och att dagsformen avgör vad jag fixar eller inte. Men jag tror nog det är värt ett försök. Maggis, Christina eller Sven – har ni möjlighet och tid att se om något kan göras för att öka bokförsäljningen den vägen. Boken är ju mer än väl värd att köpas och läsas.
    Nu hoppas jag Gösta att du som sagt fått bra besked om Sonja och att du själv haft en dräglig dag. Ser fram mot morgondagens hälsning från dig. Hälsa Sonja så gott!
    Varma kramar till dig och till alla er andra som läser från Iris

    SvaraRadera
  4. Undran - är boken i romanform? Eller är det bloggen som blivit en bok? Hur många sior? Pris?

    Per

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sök på internet på Bokia, Bokus eller Ad Libris så får du såväl pris som antal sidor. Priset varierar med några kronor, men det handlar inte om så många kronor, runt 150 kr beroende på vem man beställer från.
      Om du söker via bokus.com finns där en mycket fint skriven recension av boken också.
      Hälsningar Iris

      Radera
  5. Maggis, jo då, jag har talat med flera föreningar här i stán, även på mötesplatser och skall försöka om det finns möjlhet att ta upp det via lokalradion med. Ibland har de program där lyssnare får ringa in boktips! Försöker dra mitt lilla strå till stacken, boken är fantastisk och kommer att ge många något att tänka på.

    Har varit soligt och varmt här idag c:a 20 gr, imorgon blir det att titta på 3 olika student-ceremonier. Ungarna växer..
    Ha en fortsatt bra dag, Gösta och alla kära vänner här! Hoppas du har hört från Sonja.
    Med ett leede och ett
    carpe diem!
    Christina v-ås

    SvaraRadera
  6. Undrar fortfarande:
    År boken i romanform?
    Eller är det bloggen som blivit en bok?
    Är den skriven som bloggnoteringar med kommentarerna?

    Per

    SvaraRadera
  7. Det är bloggen som blivit en bok, dvs det är inte någon roman.
    //Iris

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, men är det en kopia av bloggen?
      I så fall går det ju lika bra att läsa den här??

      Radera
    2. Ja, det är en kopia av bloggen som Gösta låtit trycka i bokform. En köpt bok har man ju alltid kvari sin egen ägo, medan en blogg finns att läsa så länge bloggaren vill och (i Göstas fall) orkar att skriva. //Iris

      Radera